Wijnmakers lanceren Patron 2018: ‘baas onder de wijnen’


Van links naar rechts Jeroen Ziel, Robert Spenkelink, Rob Kleinsman.  (Foto: Frank Visschedijk)
Van links naar rechts Jeroen Ziel, Robert Spenkelink, Rob Kleinsman. (Foto: Frank Visschedijk)

Wijnmakers lanceren Patron 2018: ‘baas onder de wijnen’

  Ingezonden

Wijnmakers van Wierden lanceren na Maître, Chef en Patron 2018. Deze wijn wordt door de gezichten achter de Wijnmakers, de drie jeugdvrienden Rob Kleinsman, Jeroen Ziel en Robert Spenkelink, omschreven ‘als baas onder hun wijnen.’

WIERDEN - Nederlandse wijnen doen het goed. Steeds meer restaurants hebben Nederlandse wijn op de kaart, wijntoerisme in eigen land neemt toe en het regent onderscheidingen.
De liefhebber weet al langer dat wijnproeven op de plek waar de wijn wordt gemaakt de ultieme wijnbeleving is. En laat De Wijnmakers daar nu bij uitstek heer en meester in zijn.

De wijnen van De Wijnmakers herken je aan het sprekende logo: drie figuren met een wijnvat, - tros en fles. Witte en rode wijnen die namen dragen als Maître, Chef en nu dus Patron. Diep donker en krachtig kruidig. Gevoed en gevormd door Twentse gedrevenheid en gerijpt op Frans eikenhout.

‘Gebotteld om te bewaren’
De onlangs gelanceerde Patron 2018 is exclusief voor de liefhebber. “Gebotteld om te bewaren. Gemaakt om van te genieten als de wijn daar zelf rijp voor is. Patron is de baas”, aldus de Wijnmakers. En met deze nieuwe wijn en bewaarfilosofie introduceren de drie jonge gasten uit Overijssel meteen een uniek concept. Voor 75 euro kopen zij een Magnumfles van anderhalve liter met een eigen nummer en een tienjarig exclusief lidmaatschap van de Patron-club.

Verder ontwikkelen
“Patron 2018 is een rode bewaarwijn die de potentie heeft om zich de komende tien jaar nog verder te ontwikkelen zolang liefhebbers de fles laten liggen. De rode wijn van cabernet noir en cabernet cortis heeft een alcoholpercentage van 14,1 procent.” Samen met De Wijnmakers proeven leden jaarlijks net zo lang totdat Patron 2018 op dronk is.

Patron 2018 heeft een beperkte oplage en is verkrijgbaar in luxe doos inclusief naslagboekje.

Kijk voor meer informatie over De Wijnmakers van Wierden op de website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden