Kerstkaartenactie van De Welle


Foto: Stichting De Welle

Kerstkaartenactie van De Welle

  Ingezonden

WIERDEN - “De kerstdagen worden geassocieerd met vrienden en familie, gezelligheid, samen vieren en dankbaarheid”, vertelt Saskia Schreurs van Stichting De Welle. “In deze huidige coronatijd is juist het samenzijn iets dat we nog zoveel mogelijk moeten vermijden. Eenzaamheid ligt op de loer, tijdens de kerstdagen wordt dat gevoel misschien nog extra versterkt. Om inwoners, jong en oud, die zich alleen voelen een hart onder de riem te steken, heeft De Welle een kerstkaartenactie opgezet. Daarbij kunnen wij de hulp van welwillende inwoners uit de gemeente goed gebruiken.”

Mensen die graag iets willen bijdragen, wordt gevraagd een kaart met kerstwens inclusief postzegel bij De Welle in de kerstbrievenbus te deponeren. “Wij zorgen ervoor dat alle kaarten verstuurd worden naar mensen die zelfstandig wonen en die dit gebaar zeker kunnen waarderen! Het is ontzettend fijn om te ervaren dat er aan je gedacht wordt.”

Minder eenzaamheid
Met deze actie hoopt De Welle bij te dragen aan minder eenzaamheid tijdens de feestdagen. De speciale kerstbrievenbus staat tot en met 18 december bij de balie van De Welle aan de Dokter G.H. Beensweg 21. Elke werkdag van 9.00 tot 12.30 uur kunnen er kaarten gebracht worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden