<p>Het Taalcaf&eacute; vindt plaats bij de bibliotheek aan de Pouliestraat.</p>

Het Taalcafé vindt plaats bij de bibliotheek aan de Pouliestraat.

(Foto: Jolien_van_Gaalen / Van Gaalen Media)

Taalpunt Wierden houdt op 6 oktober een Taalcafé

  Ingezonden

Taalpunt Wierden houdt op dinsdag 6 oktober om 10.00 uur de eerste editie van het Taalcafé in de bibliotheek.

WIERDEN - Tijdens het Taalcafé kunnen mensen oefenen met het spreken van en luisteren naar de Nederlandse taal. Ook kunnen zij elkaar beter leren kennen. “Elke bijeenkomst heeft een ander thema en iedereen die wil oefenen met de Nederlandse taal is welkom”, vertelt coördinator Ria Maassen van den Brink. “Je kunt hier terecht met al je vragen over de Nederlandse taal. Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan naar het Taalcafé in de bibliotheek Wierden. Het Taalcafé is een gezellige bijeenkomst waarin je met elkaar de Nederlandse taal kan oefenen.

Door veel samen te praten, word je vanzelf beter in de Nederlandse taal. De gesprekken gaan over actuele onderwerpen uit de krant of over het dagelijkse leven, maar natuurlijk kun je ook zelf een gespreksonderwerp kiezen. Deze eerste bijeenkomst gaat over ontmoeten.”

Tijdens het Taalcafé is de coördinator van het Taalpunt Wierden aanwezig voor vragen over taal. “Het Taalcafé is geen school, dus er zijn geen lessen of toetsen. Wat het wel is? Een leuke bijeenkomst die in het teken staat van het met elkaar Nederlands praten en oefenen. Het Taalcafé wordt gehouden in de bibliotheek Wierden. Iedereen is van harte welkom!”

Aanmelden s verplicht en kan via taalpuntwierden@stichtingdewelle.nl of 0546-57 16 93.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden