<p>&nbsp;De nieuwe bestuursleden kunnen dan ook rekenen op een dynamische functie. (Foto ter illustratie / Pexels)</p>

 De nieuwe bestuursleden kunnen dan ook rekenen op een dynamische functie. (Foto ter illustratie / Pexels)

(Foto: Pexels)

Stichting De Welle zoekt twee bestuursleden

  Ingezonden

Stichting De Welle is een maatschappelijke onderneming, werkzaam in de gemeenten Hellendoorn en Wierden. Momenteel is de stichting op zoek naar twee bestuursleden die graag een bijdrage willen leveren aan het streven om door te groeien naar een professionele maatschappelijke organisatie.

WIERDEN / HELLENDOORN - De Welle levert een bijdrage aan het welzijn van jong en oud, waardoor meer mensen (langer) kunnen meedoen aan de samenleving. De Welle wil hulpvragen van individuen en groepen adequaat beantwoorden, waarbij verantwoordelijkheid voor de eigen leefsituatie en vergroting van de zelfredzaamheid centraal staan.

Voor meer informatie over deze vacature kunnen belangstellenden contact opnemen met voorzitter Richard Benneker via 06-30 41 45 80 of directeur Laura Westerik via 06-31 67 58 40.

In beweging
De Welle is een welzijnsstichting met 45 medewerkers en meer dan 800 vrijwilligers. De stichting kent een bestuur op afstand en heeft door middel van het directiestatuut taken en bevoegdheden naar de directie gedelegeerd. Het bestuur vergadert circa vijf keer per jaar en bestaat uit maximaal zeven leden. De stichting kent geen vacatieregeling.

Het welzijnswerk is continu in beweging. Daarbij bezit De Welle een gezonde drive om haar ambities te realiseren. De nieuwe bestuursleden kunnen dan ook rekenen op een dynamische functie waarbij zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het streven om door te groeien naar een professionele maatschappelijke organisatie.

Eisen
Van bestuursleden wordt verwacht dat zij beschikken over bestuurlijke kwaliteiten, kunnen functioneren op strategisch niveau en HBO werk- en denkniveau hebben. Daarnaast is het van belang dat zij kennis hebben van de lokale samenleving, ervaring hebben op juridisch gebied en/of ervaring op gebied van organisatieaangelegenheden meebrengen. Natuurlijk moeten zij affiniteit hebben met de doelstelling en het werk van De Welle.

Mensen met interesse voor deze bestuursfunctie worden verzocht hun cv en motivatiebrief voor 10 oktober op te sturen. Deze kan gericht worden Laura Westerik: l.westerik@stichtingdewelle.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden