Logo dedriehoek.net


<p>De winnaars van de e-battle uit 2019: de Cazemierschool uit Dalfsen. (Foto: Natuur en Milieu Overijssel)</p>

De winnaars van de e-battle uit 2019: de Cazemierschool uit Dalfsen. (Foto: Natuur en Milieu Overijssel)

(Foto: Natuur en Milieu Overijssel )

Project e-battle voor basisscholen

  Ingezonden

In het educatieve project de e-battle gaan leerlingen van Overijsselse basisscholen de strijd aan met energieverspilling. Gewapend met een zelf opgezette energiebesparingscampagne inspireren zij hun medeleerlingen, ouders en buurtgenoten om zuinig om te springen met energie. Zo maken zij zich sterk voor hun eigen duurzame toekomst.

OVERIJSSEL - In de e-battle gaan de scholen niet alleen de strijd aan met energieverspilling, maar ook met elkaar. Tijdens de final battle stappen de deelnemende scholen in de ring, en bepaalt een deskundige vakjury wie de succesvolste campagne heeft gevoerd. Wierdense scholen kunnen zich aanmelden door vóór 31 oktober een mail te sturen naar Ilse Jansen via jansen@natuurenmilieuoverijssel.nl. Let op: er is namelijk slechts plek voor vijftien scholen. Belangstellenden kunnen voor meer informatie een kijkje nemen op de website van Natuur en Milieu. Met vragen kunnen zij bij Ilse terecht. Bellen mag ook op 06-498 767 98.

In een compilatiefilmpje van eindevent van de e-battle van 2019 op YouTube is te zien hoe het er bij zo’n final battle aan toegaat. In dat jaar combineerden Natuur en Milieu het eindevenement van de e-battle (basisonderwijs) met eindevenement van Adviseurs van de Toekomst (voortgezet onderwijs).

Nieuwsoverzicht

Meer berichten