<p>Bij het open huis van Kaliber kunnen bezoekers zien wat er allemaal te doen is op het gebied van muziek, zang, theater en kunst.&nbsp;</p>

Bij het open huis van Kaliber kunnen bezoekers zien wat er allemaal te doen is op het gebied van muziek, zang, theater en kunst. 

(Foto: Kaliber)

Open huis van Kaliber online en op locatie in Wierden

  Ingezonden

door Kaliber

Het jaar 2020 gaat anders dan verwacht en dat betekent dat de open huizen van Kaliber in september ook in een nieuw jasje worden gestoken. Belangstellenden zijn van harte welkom op de locatie in Wierden, maar zij kunnen ook ons digitale open huis bezoeken.

WIERDEN - Op zaterdag 19 september vindt tussen 13.00 en 15.00 uur het open huis van Kaliber plaats in De Passie in Wierden. Tijdens het open huis gaan bezoekers langs alle docenten, bezoek je hun lokalen en laten ze je zien wat je allemaal kunt doen op het gebied van muziek, zang, theater en kunst. Om het voor iedereen veilig en leuk te houden hanteren we een maximumaantal bezoekers. Daarom is het reserveren van een plekje en het kiezen van een tijdsslot handig. Zonder aanmelding langskomen mag ook, maar dan kan het zijn dat men even moet wachten.

Mensen die liever veilig thuis blijven of wil hun komst naar het open huis wat beter voorbereiden biedt Kaliber een online variant. Hier staat alle informatie, kunnen zij kennismaken met docenten en video’s bekijken. Als zij iets leuks tegenkomen kunnen zij eerst een gratis proefles volgen om het eens in de praktijk te proberen. Iedereen mag twee gratis lessen aanvragen, één gratis les per cursus.

Alle informatie over de open huizen en aanmelden staat op de website. Ook kan contact opgenomen worden via 088-48 68 700 of info@kaliberkunstenschool.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden