Foto:CDA Wierden-Enter

Albert Hakvoort volgt Michel van Sluijs op als raadslid CDA

  Ingezonden

Albert Hakvoort is de beoogd opvolger van Michel van Sluijs als CDA -raadslid in de gemeenteraad van Wierden. Hij maakt al zes jaar deel uit van de schaduwfractie van CDA Wierden – Enter en is op dit moment beëdigd lid van de inforonden van de gemeenteraad.

WIERDEN - CDA-fractievoorzitter Dirk Getkate: “Albert Hakvoort draait al jaren mee in de fractie en heeft inmiddels de nodige ervaring opgebouwd. De benoemingsprocedure is gestart en wij verwachten dat hij kan worden beëdigd in de raadsvergadering van 6 oktober. Wij zijn blij dat wij het vertrek van Michel van Sluijs op deze wijze kunnen opvangen.”

Michel van Sluijs treedt per 1 oktober 2020 in dienst van de gemeente Wierden als beleidsmedewerker sport, kunst en cultuur. Getkate: “Voor Michel een mooie stap in zijn loopbaan en voor de CDA-fractie wel jammer dat wij niet langer gebruik kunnen maken van de prettige samenwerking en zijn kennis en ervaring. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet.”

Zin in
Albert Hakvoort is 53 jaar oud. Hij is geboren in Eindhoven maar vanaf zijn 7e jaar woonachtig in het Twente.
In zijn werkzame leven houdt hij zich bezig met onze eerste levensbehoefte: drinkwater. Hierin is hij inmiddels 28 jaren werkzaam bij Vitens en eerdere rechtsvoorgangers. Daarnaast heeft hij diverse vrijwilligersfuncties bekleed binnen de Wierdense samenleving.

Albert Hakvoort: “Ondanks het feit dat ik het jammer vind dat Michel onze fractie gaat verlaten, wens ik hem veel succes toe bij de gemeente Wierden. Zij krijgen er een fijne, warme collega bij. Ik zal hem daar zeker nog eens tegenkomen. De komende periode zal ik mij met volle overtuiging inzetten voor onze Wierdense samenleving. Ik heb er zin in.”

Kijk voor meer informatie over de partij op de website van CDA Wierden-Enter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden