De lessen worden gegeven door Yvonne Neep-Wolters en Jan Mulder. (Eigen foto)
De lessen worden gegeven door Yvonne Neep-Wolters en Jan Mulder. (Eigen foto) (Foto: SV Raduga)

'Sporters worden uitgedaagd'

  Historie

Sportvereniging Raduga begint in Enter met de sportdiscipline freerunning. "Deze unieke vorm van beweging past precies bij onze vereniging", aldus een woordvoerder. "Naar deze sportvorm is vraag en daarom willen wij dit aanbieden voor de Enterse jeugd. En is er blijkbaar veel interesse voor deze tak van sport in Enter."

ENTER - "Tijdens de lessen gaat het er niet om hoe deelnemers een technisch goede sprong, salto of draai maken. Het doel is om het trucje te beheersen. En hoe, dat maakt niet uit. Hierdoor is deze sport goed te boefenen voor iedereen die wil bewegen, dit kan op zijn of haar eigen niveau. De sporters zullen worden uitgedaagd om soms over hun grens heen te gaan en iets te doen waarvan ze dachten dat ze dit nooit zouden durven.

De lessen zijn op donderdagmiddag in sporthal de Zomp aan de Reggestraat. De start is op donderdag 29 augustus om 15.30 uur. De les duurt tot 17.00 uur en is voor alle leeftijden toegankelijk. "Er is bewust voor gekozen om anderhalf uur te gaan sporten. Zo krijgt iedereen de tijd om zijn of haar kunsten te trainen. Van de sporters wordt verwacht dat zij makkelijk zittende sportkleding en binnensportschoenen dragen.

Belangstellenden met vragen kunnen contact opnemen met Jan Mulder via 06-13 20 21 02.

Meer berichten