Kaliber Kunstenschool begint in oktober met twee nieuwe cursussen.
Kaliber Kunstenschool begint in oktober met twee nieuwe cursussen. (Foto: )

Kaliber Kunstenschool begint nieuwe cursussen

  Cultuur

Wierden - Kaliber Kunstenschool in Wierden start in oktober de nieuwe cursussen Theater & Musical en Schilderen voor volwassenen.

Het zijn twee nieuwe korte cursussen, legt Nessah Badenhop van Kaliber uit. "Een korte cursus bestaat uit tien lessen waarbij je kennis maakt met een specifiek onderdeel. Kinderen kunnen meedoen met Theater & Musical en volwassenen kunnen Tekenen & Schilderen op het grote doek. Op onze locatie in de Passie, Akkerwal 2, vinden de cursussen plaats. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar worden bij Theater & Musical uitgedaagd om hun creativiteit en improvisatievermogen flink te gebruiken! Op een speelse manier leer je toneelspelen.''

De cursus start op woensdag 3 oktober om 17.45 uur.

Volwassenen gaan in de korte cursus Tekenen & Schilderen aan de slag. Ook zij hoeven niet stil te zitten, meldt Nessah Badenhop. "Onder leiding van Anja Meulenbelt kun je in de cursus Gitaar bij het Kampvuur met een paar akkoorden al snel vele liedjes meespelen. Er zijn gitaren aanwezig die je in de les kunt gebruiken.'' De cursus start op donderdag 4 oktober om 19.30 uur.

Eerst een keer kijken? Dat kan, want voor alle korte cursussen geldt dat de eerste les een vrijblijvende inlooples is.

Informatie: 088 - 48 68 700 en www.kaliberkunstenschool.nl.

Meer berichten