Foto: Jolanda Kittens Wierden

Column Jolanda - Kittens Wierden: Verhuizing

  Column

Ondertussen zitten Ollie en Zipper in de KittenKeet en hebben daar de grootste lol. Nadat ze er een week het recht alleen hadden hadden zijn ook Zelda, Spencer en Boaz ook naar de KittenKeet verhuisd. Steeds sta ik er weer versteld van hoe snel ze elkaar accepteren. Olile en Zipper schuiven gewoon een stukje op in de mand zodat Zelda, Spencer en Boaz en ook lekker bij kunnen liggen. Ze spelen ook zo leuk met elkaar, dat is echt een genot om naar te kijken. Ze kunnen ook echt met alles spelen. Favoriet bij deze vijf zijn toch wel elkaar staartjes. Ze rennen achter de staartjes aan of proberen hun eigen staartje te pakken. En dat is toch nog moeilijker dan gedacht.

Warmpjes
Inmiddels heeft Sera al vele kittenmeisjes gehaakt. Er wordt leuk geboden op de gehaakte kittenmeisjes. Voor het geld heeft Wendy voor mij een warmtematje besteld zodat de allerkleinsten er straks lekker warmpjes bij kunnen liggen. Bij Ali heb ik fluffy mandjes besteld waar ze heerlijk in kunnen kruipen. De hoek-poepbakjes voor in de KittenKeet zijn ook onderweg en de nieuwe Snuggels kunnen elk moment bezorgd worden. Ik ben zo blij dat Sera belangeloos deze prachtige kittenmeisjes haakt en dat ik er mooie nieuwe spulletjes voor kan kopen waar mijn gastkittens erg blij van worden. Ik kan zo weer een tijdje verder.

Heel stoer
Met de bende van vijf ben ik ook naar Sanne geweest om ze te laten chippen. Stuk voor stuk waren ze heel stoer en gaven geen kik. Sanne moest ze natuurlijk wel allemaal even goed bekijken, want toen Zelda, Spencer en Boaz hier kwamen waren ze erg klein. Sanne vond dat ze goed gegroeid waren. Volgens mij was dat precies de bedoeling, toch Sanne?

Op eigen pootjes
Inmiddels zijn ze ook allemaal ingeënt en hebben hun APK’tje van de dierendokter gekregen. Alle vijf zijn ze dan klaar om op eigen pootjes te gaan staan. De afspraken met de aanstaande nieuwe baasjes zijn al gemaakt. Het is altijd erg leuk om hiervoor te bellen. Dan kan de echte voorpret beginnen en mag er geshopt worden voor leuke spulletjes.

Dit zijn echt mooie gesprekken, soms ook emotioneel, omdat er dan verteld wordt over het overlijden van hun vorige kat en het gemis. Een nieuwe kat in huis nemen is dan toch wel weer een hele stap. Leuk is dan ook dat ik een stem bij de aanstaande baasjes heb en over ongeveer een week ook een gezicht.

Klik
Ik ben benieuwd wat de aanstaande baasjes van de kleintjes vinden en of er een klik is. Nog even geduld tot de volgende column waarin ik dan meer zal schrijven hierover.

Facebookpagina

Mocht je niet kunnen wachten dan is het al eerder te zien op mijn Facebookpagina: JolandaKittensWierden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden