Column Jolanda - Kittens Wierden: Engelengeduld

  Column

Wat zijn er in deze twee weken veel leuke dingen op mijn padje gekomen. Op dat moment kwam Sanne van het asiel drie kleine pluizenbolletjes brengen, ze zijn nu vijf weekjes. Wat een mooie popjes. Het zijn twee katertjes en een poesje. Hier krijgen ze de namen Zelda, Boaz en Spencer. En twee zijn er echt fluffy xxl, zo leuk. Ze zitten nu in de KittenKeet en ze zijn lekker ondeugend zoals dat hoort voor een kitten.

Onafscheidelijk
Ollie en Zipper slingeren ondertussen in de woonkamer. Die twee zijn echt onafscheidelijk van elkaar. Gelukkig gaan ze over een paar weekjes ook gezellig samen op eigen pootjes staan. Het wondje op Ollie zijn schouder is helemaal genezen. Nu moeten er alleen nog haartjes op het kale plekje groeien.

Bijzondere uitnodiging
Van Claudia, trotse bezitter van vier poezels waarvan er drie bij mij te gast zijn geweest, kreeg ik een bijzondere uitnodiging. Zij heeft een bedrijf ThograPictures in Borculo en ik mocht daar komen voor een kittenshoot. Dit omdat Sera een heel mooi kittenmeisje Ming voor haar had gehaakt. Sera was ondertussen ook op mijn Facebookpagina Kittens Wierden aan het neuzen.

Haken
Ondertussen haakt Sera prachtige kittenmeisjes voor mijn gastkittens. Ik zet de mooie meisjes, Mimi, Nina, Dolly en Isabele, op mijn Facebookpagina en dan mogen mijn volgers bieden. De hoogste bieder krijg het gehaakte meisje kosteloos opgestuurd door Sera. De opbrengst is voor mijn gastkittens zodat ik nieuwe warmtematjes, Snuggle’s en poepbakken kan kopen. Zo bijzonder dat Sera dit voor mijn gastkittens doet.

Engelengeduld
De kittenshoot is inmiddels achter de rug. Wat een engelengeduld heeft Claudia met de kittens. Ze zet haar poezenstemmetje op en heeft alle aandacht van de kittens. Ze sust ze in slaap en kan ze zo kneden zoals ze wil voor het mooiste resultaat. Claudia heeft vele foto’s gemaakt en bij dit column zien jullie er nu een paar van. Ze kon niet kiezen vandaar dat ze een collage heeft gemaakt. We hebben al afgesproken dat we volgend jaar weer een kittenshoot doen. Claudia van ThograPictures Fotografie: heel erg bedankt voor de supergave foto’s en bijzondere ervaring. En Sera: bedankt voor het haken van de prachtige kittenmeisjes.

Avonturen
Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar nog meer foto’s of naar de kittenmeisjes ze zijn te zien op de Facebookpagina JolandaKittensWierden. Natuurlijk zijn de avonturen van mijn gastkittens hier ook op te volgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden