Foto:

Column: Contact met gidsen

  Column

door Roos Barquioua, Crea & Cats

Contact met gidsen, waarom zou je dat willen? Het was de vraag van een cliënt onlangs die het volgende in gang zette en daarmee de inspiratie gaf voor deze column.

Onlangs kwam er een nieuwe gids door. Voordat ik ging slapen voelde ik haar aanwezigheid en energie al. Ze was al eens eerder aangehaakt tijdens een consult, maar nog nooit zo duidelijk als nu. Nu kwam ze dichterbij, terwijl ik indoezelde voelde ik haar licht, healing en wijsheid mij omringen als een warme deken. Gidsen zijn er om ons te inspireren, te steunen en inzicht of healing te geven daar waar nodig.

Ze nam me in mijn droom mee naar een andere dimensie. Eentje waar ik mocht vliegen op de rug van een prachtige grootse en krachtige draak.Het werd een droom vol inspiratie, inzicht en magische kleuren. De energie lag vooral op vertrouwen, vernieuwing en verbinding maken met elkaar. De reis was er eentje vol kinderlijke blijheid en vrijheid. Bij het wakker worden wist ik dat het bijzonder was en ik voelde een intense dankbaarheid tot diep in mijn zijn.

Toen ik tijdens het geven van een workshop mediumschap ineens haar energie weer voelde, herinnerde ik een oude tekening die ik een tijdje terug had gemaakt. Ze liet zich duidelijk zien en ik herkende haar energie en uiterlijk direct van de tekening. De herinnering was er niet voor niks, gidsen werken waar dit kan met symbolen en synergie. Ze vertelde me dat het leven vol geluk en dromen mag zijn en dat de gidsen bij ons komen om ons te helpen plezier te ervaren en vooral te genieten van al het moois om ons heen!

Wauw, in mijn droom mocht ik mee vliegen in de kosmos op haar draak en heb ik een reis gemaakt vol geweldige gave inzichten en heb ik prachtige dimensies gezien. Vandaag in dat moment tijdens de workshop kreeg ik hetzelfde gevoel, doordat de deelnemers vol vertrouwen hun hart opende voor de mogelijkheid van een leven na dit leven.

Dit gaf mij een duidelijke bevestiging voor de toekomst, beide bedrijven zijn net gefuseerd. SoulSumana en Crea & Cats zijn sinds 1 maart een bedrijf. Er mag meer ruimte vrij gemaakt worden voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ze knipoogde me toe en gaf me nog een paar liefdevolle tips mee voor de volgende te zetten stappen.

En nu zit ik op de bank te zoeken in mijn telefoon naar de tekening en zag ik een draken post in de tijdlijn naast haar tekening staan, terwijl ik deze nooit heb opgeslagen. Heerlijk hoe bijzonder magisch maar ook simpel het kan zijn!

'Love how the spirit works to get a message across! Never undermestimate the knowlegde and the power of your connection with your spirit guides.'

Meer weten over jouw intuïtie, gevoeligheid, gidsen energie, de spirituele wereld en hun boodschappen voor jou? Loop eens binnen, maak een afspraak. Ik kijk graag met mijn voetjes in de klei met je mee naar wat er voor je doorkomt en wat er voor jou mag helder mag worden.

Gidsencontact: het geeft mij geluk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden