Column Roos Barquioua: Warm samenzijn

  Column
Foto:

Wat hebben we in 2019 intens genoten van elkaar. Het samen zijn, de kattenknuffels en alle leuke creatieve intuïtieve activiteiten die we hebben georganiseerd. Als ik eraan denk dan voelt het als een groot warm samenzijn.
De creatieve dagbesteding en de workshops breiden zich heerlijk uit en steeds meer mensen weten ons te vinden. We hebben veel gezonde sweet tea's geserveerd en orakelkaarten gelegd met onze spirituele proeverijen.

Wat hebben we genoten van de inzichten en de warme gesprekken die ontstonden aan de koffie/thee tafel. Ik ben spiritueel uit de kast gekomen en ik ben gestart met de column in De Driehoek, mijn dank voor deze mogelijkheid.

We hebben heerlijk in de tuin in het zonnetje gezeten onder het genot van een kop koffie/thee. Bij warm weer werd er een gezonde verse groente- en fruitsmoothie geserveerd met lekkere vegan plaatjes (een vierkant taartje). Wat een mooie wereld is het als je de tijd neemt voor wat lekkers, elkaar en een goed gesprek.

Onze kattenbende is uitgebreid met twee lieverds: Mellow en Maey. Ze hadden hun plekje supersnel veroverd, ook in het hart van onze gasten. Mooi was de dag waarop we samen naar een plaatselijk verzorgingstehuis zijn geweest met twee van onze therapiekatten. Op uitnodiging mochten we aanschuiven tijdens de koffiemorgen met Mo en Mellow. De katten hadden het erg gezellig en deelden erg graag knuffeltjes uit, maar hebben er gelukkig ook veel mogen ontvangen. Zo bijzonder om dit te mogen ervaren en de glimlach te zien op de gezichten van de mensen. Graag gaan we dit in 2020 uitbreiden met meer bezoekjes aan de verzorgingstehuizen in Twente.

We hebben een succesvol aantal heerlijke spirituele bloemavonden, gidslezingen en creatieve intuïtieve workshops gedraaid. Spiritueel, creatief, intuïtief en/of persoonlijk groeien stond hierin centraal en dat gaf soms een uitdagend moment. Maar gelukkig hebben we vooral heel veel kunnen lachen met elkaar, prachtig om te zien dat onze gasten zo genieten! Daar doen we het allemaal voor.

Nu is het alweer 2020 en maken we ons langzaam op voor de winter-workshops en spirituele geluksmomenten. We kijken uit naar een prachtig jaar waarin we allerlei leuke activiteiten gaan plannen. De winkel zoals we die hadden laten we los, we gaan onze aandacht in 2020 richten op de creatieve en intuïtieve activiteiten en de creatieve dagbesteding. Wij sluiten niet, allesbehalve zelfs, want we zijn pas net lekker op dreef. Voor de winter en het voorjaar hebben wij weer plekken vrij op onze huiselijke kleinschalige creatieve dagbesteding in Wierden, waar jong en oud welkom zijn.

Maar nu eerst nog even genieten van een kop koffie en dankbaar terug kijken op een prachtig eerste jaar bij Crea en Cats Wierden. Wil je meer weten over workshops, lezingen, creatieve dagbesteding voor jong en oud? Neem dan gerust contact op via creaencats@gmail.com of 06-36 29 35 75.

Meer berichten