Samen met Storm en Fynn aan het genieten van de mooie natuur tijdens de vele wandelingen.
Samen met Storm en Fynn aan het genieten van de mooie natuur tijdens de vele wandelingen. (Foto: Jolanda / Kittens Wierden)

Kittens Wierden: even bijtanken...

  Column

door Jolanda
Terwijl ik deze column schrijf zit ik in een chalet in België. Even bijtanken samen met mijn jongens. Rens heeft een vriend mee, daarnaast vishengels en zijn draagbare Playstation, dus die vermaakt zich prima. Dan kunnen wij heerlijk genieten van de natuur hier samen met de hondjes. We hebben er al heel wat wandelingen opzitten.

Ik vond het nog wel even spannend met Fynn. Een klein stukje in de auto vindt hij super maar tweeënhalf uur is een heel ander verhaal. Storm zag al aankomen dat er iets te gebeuren stond, omdat de tassen gepakt werden. Fynn vond het maar vreemd. Eenmaal in de auto viel Storm in diepe slaap want die heeft er alle vertrouwen in dat het aan het eind van de rit allemaal goed komt. Fynn dacht er het zijne van en was niet van plan om in slaap te vallen. Hij hopte van Rens naar Brian op schoot en af en toe kreeg ik een natte neus tegen mijn arm. Hij vond het superspannend en wilde niets missen van de rit er was ook zoveel te zien onderweg. Aan het eind van de rit viel ook Fynn in slaap. Storm en Fynn vinden het geweldig in het bos. Ze mogen los lopen en doen lekker maf met z'n tweetjes in de herfstbladeren. Zo mooi om naar te kijken en heel bijzonder dat deze twee hondjes al zo snel stapel op elkaar zijn. Het lijkt wel of ze al jaren maatjes zijn: dubbelop genieten dus voor ons.

Maar voordat wij weg gingen heb ik eerst Marshall nog laten testen bij de praktijk. De twee weken waren voorbij en ik wilde rustig een weekje weg en Siny een rustig logeerweekje geven met Marshall. Gelukkig is het stomme virus aan Marshall voorbij gegaan en is hij gezond verklaard. Nu kan ik met een gerust hart op vakantie en kan Siny met haar gezin genieten van Marshall die daar nu een VIP-behandeling krijgt. Kean zorgt ervoor dat Marshall geen knuffels tekort komt. Zo fijn om een goed logeeradres te hebben als wij op vakantie gaan.

Ook voor onze eigen poezels wordt goed gezorgd. Tazz, Skipper en Pebbels krijgen dagelijks de nodige aandacht van Evi. Wij gaan dus onbezorgd een weekje weg wetende dat de beestenboel in goede handen is. Wij gaan lekker genieten met en van elkaar en heel veel wandelen.

Meer berichten