Kittens met echte streken

  Column
Foto: Jolanda

door Jolanda

Terwijl de kittens uit logeren waren zijn we lekker een weekje op vakantie geweest. Wij hebben een topweek gehad en de kittens een mooie logeerweek. Op de logeeradressen hebben ze genoten van de kittens. Ik werd helemaal plat gespamd met foto's en filmpjes.

Het afscheid nemen was moeilijk voor groot en klein, want het waren toch intensieve dagen die ze gedeeld hadden met de kittens. Wat ben ik de logeeradressen dankbaar, want dankzij hun hulp konden wij een weekje op vakantie. Ik heb ze al op vele manieren bedankt maar nog niet via deze weg. Jullie zijn toppers en nogmaals heel erg bedankt!

Leren van elkaar
De kittens zijn nu weer bij mij. De week voordat ik op vakantie ging kreeg ik nog Fluffy te gast. Tijdens mijn vakantie zijn er in de noodopvang van 't Noordbroek twee kittens binnengekomen die bijna net zo oud zijn als Fluffy. Bij de noodopvang zijn deze twee kittens een weekje geweest totdat ik terug was van vakantie. Voor Fluffy is het veel leuker en beter om op te groeien met soortgenootjes van dezelfde leeftijd. Ze leren zoveel van elkaar.

Dus nu heeft Fluffy twee broertjes erbij, namelijk Fokke & Wobbe. Ze kunnen het supergoed met elkaar vinden. Het was meteen heel vertrouwd: er werd gelijk volop gespeeld. Het uitbuiken samen op de bank na het flessen leken ze altijd al samen gedaan te hebben, mooi om te zien. Daar kunnen wij mensen nog wat van leren.

Verrassing
Na de logeerweek konden de zes muiters meteen door naar de KittenKeet. Ze waren echt toe aan de volgende uitdaging. Deze muiters hebben nu de grootste lol en spelen volop met alles wat hen voor de pootjes komt.

Net voor de vakantie kreeg ik als verrassing een hele mooie hangmat van een trouwe volgster en trotse bezitster van drie poezen waarvan er twee bij mij te gast zijn geweest. Wat vinden de zes kittens deze hangmat gaaf. Ze slapen, spelen en chillen in de hangmat. Wat een lieve verrassing voor mijn gastkittens. Elk nieuw speeltje vinden ze leuk en kunnen daar uren mee spelen om daarna als een blok in slaap te vallen.

Waterballet
In de KittenKeet heb ik geen waterbakje meer staan, maar een waterfontein. Dit om een waterballet te voorkomen. Nu is het met dit warme wel heel fijn om daarin even pootje te baden om af te koelen. Het gevolg daarvan het alsnog een echt waterballet wordt in de KittenKeet. Ach, het is zo weer droog en als ik dan zie hoeveel lol ze hebben met het water moet ik er ook wel om lachen. Het opvoeden is aan hun nieuwe baasjes, hier mogen ze kitten zijn met hun echte kittenstreken. En ik? Ik geniet ervan met een grijns op mijn gezicht.

Meer berichten