Logo dedriehoek.net


Foto: ThograPictures

Column Jolanda - Kittens Wierden: Lieve reacties en medeleven

  Column

Eindelijk kan ik met jullie delen. Ingrid van Stichting SoS Kit en Kat heeft voor mij een couveuse aangevraagd bij Stichting Dierenlot. Ik kreeg 3 jaar geleden via Wendy en Gilles van Dierenartspraktijk Riessen (DAP Riessen) een kitten van enkele dagen oud te gast. Ik mocht toen hun couveuse lenen. Wauw, wat genoot de kleine kitten in die couveuse van continue dezelfde temperatuur! Hier konden mijn warmtematjes en Snuggle’s niet tegen op. Vanaf die tijd wilde ik ook erg graag zelf een couveuse voor de allerkleinsten. Ik deelde mijn wens met Ingrid en die heeft eind vorig jaar een couveuse voor mij aangevraagd bij Stichting Dierenlot.

Begin maart kreeg Ingrid van Stichting SoS Kit en Kat het bericht dat we geld krijgen om zelf een couveuse te kopen. Jeetje, wat was ik blij! Na het nodige zoekwerk op internet heb een couveuse besteld. Vorige week zaterdag werd de couveuse bezorgd. Ik ben hier zo blij mee. Hier gaan mijn aanstaande hele kleine kittentjes zoveel plezier van krijgen. Ik wil via deze weg Ingrid van Stichting SoS Kit en Kat nogmaals bedanken voor het aanvragen en ik wil Stichting Dierenlot heel erg bedanken voor het doneren van deze prachtige couveuse.

Voor nu staat de couveuse klaar voor gebruik in de bijkeuken. Het opvangseizoen staat voor de deur. De eerste zwangere poezen zijn al te gast bij andere stichtingen en de eerste kleintjes zijn al geboren. Ik hoop dat ik weer kittens te gast krijg. Het gaat nu anders dan andere jaren omdat ik nu opvang samen met Stichting SoS Kit en Kat. We hebben de afgelopen tijd gezorgd dat dierenartsenpraktijken van ons bestaan af weten. Via flyers hebben we ons voorgesteld: we hebben erin gezet wie we zijn, wat we doen en dat we een heel mooi team hebben waarin iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Nu is het afwachten.

Helaas kan ik dit niet meer met jullie delen. Ik kreeg van Jolien het bericht dat weekkrant De Driehoek stopt per 1 april. Zo jammer, want graag had ik jullie nog verteld over Stitch die te gast is bij Else, over Lucky en Gipsy te gast bij Miranda, over Rouge te gast bij Adelitea, over Oreo die bij Ingrid te gast is of over Christina die zo heerlijk gedreven is om verwilderde kittens op te vangen. Wat ik helemaal met jullie wilde delen zijn de avonturen van mijn gastkittens.

Ik begreep van Jolien dat jullie mijn column veel lezen. In de supermarkt kreeg ik ook leuke reacties of ik werd spontaan aangesproken bij de groenteboer in Wierden. Heel erg leuk en superlief dat jullie zo meeleefden met mijn gastkittens. Ik ga het schrijven van dit column missen, want ik vond het erg leuk om te doen! Ik wil jullie bedanken voor jullie lieve reacties en jullie medeleven. Ik wil De Driehoek bedanken dat ik mijn column mocht schrijven. Jolien, dank je wel voor jouw geduld met mij en ons leuke contact. Ik wens jou heel veel succes met wat er op jouw padje komt.

Lieve lezers, mochten jullie mij toch willen blijven volgen kan dit via mijn Facebook Jolanda Kittens Wierden. Deze is openbaar, daar kan je altijd op kijken ook al heb je zelf geen Facebook.

Meer berichten