Column Jolanda Kittens Wierden: Gezellig meedraaien


Foto: ThograPictures

Column Jolanda Kittens Wierden: Gezellig meedraaien

  Column

Als eerste wil ik jullie het allerbeste wensen voor 2021. Dat we allemaal maar snel weer ons normale leven op kunnen en mogen pakken en gezond blijven.

Spelen
Nu heb ik alleen nog Jet te gast. Jet is gereserveerd en blijft hier nog tot eind februari. Ze zal dus gewoon gezellig meedraaien met onze eigen beestenbende. Jet komt hier steeds losser en kan het erg goed vinden met onze Fynn. Die twee spelen heel wat af met z’n tweetjes. Geweldig om te zien!

Op eigen pootjes
Bij Ingrid is nu nog Ivy te gast. Ivy is ondertussen ingeënt, gechipt en gesteriliseerd. Als ze voldoende is hersteld, kan ze op eigen pootjes gaan staan. Als het zover is, laat ik dat natuurlijk aan jullie weten.

Met z’n tweetjes
Bij Miranda zijn Quinn en Tigo te gast. Door omstandigheden konen ze niet meer bij hun vorige baasje blijven. Quinn en Tigo zijn een kruising Maine Coon van bijna een jaar oud.

Tigo mag graag samen bankhangen met Miranda. Quinn is dol op kriebelen maar is meer op zijn hoede door wat er bij zijn vorige eigenaar is gebeurd. Tigo en Quinn worden alleen met z’n tweetjes geplaatst. Met honden hebben ze geen probleem en kindjes vanaf een jaar of acht zouden ze ook supergezellig vinden.

Wennen
Tigo en Quinn hebben wel even tijd nodig om in hun nieuwe huis te wennen. Kun jij deze twee vriendelijke grote reuzen een fijn plekje bieden? Neem dan contact op met Stichting SoS Kit en Kat via 06- 48 67 02 61.

Foto: ThograPictures

Jolanda - Kittens Wierden

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden