Column Jolanda Kittens Wierden: Volop lol


Foto: ThograPictures

Column Jolanda Kittens Wierden: Volop lol

  Column

Friedel, Pip en Sera doen het supergoed. Ze maken gezellig de kamer onveilig en spelen er vrolijk op los. Ze zijn echt heel erg leuk met z’n drietjes. En ze kunnen echt met alles spelen, op dit moment is de walnoot favoriet. Daar sjoelen ze de hele kamer mee door. Wat een lol kunnen ze hebben met de simpelste dingen. Ook een doos met allemaal gaten en gaatjes doet het goed. Ik hoef echt geen duur speelgoed te kopen.

Mafste manieren
Mochten er even geen speeltjes voor handen zijn, dan zijn hun eigen of elkaars staartjes ook erg gewild om mee te spelen. En na intensief spelen vallen ze op de gekste plekjes in slaap. En natuurlijk op de mafste manieren. Als ik er alleen al naar kijk krijg ik spontaan kramp. Maar zij kunnen uren zo liggen, heerlijk om te zien!

Homeopathie
Onze dierenhomeopaat wilde graag kijken hoe ik de kittens opvang zodat ze daar een beeld bij heeft en meteen met mij kennis kan maken. Ons contact was tot nu toe alleen nog maar per Whatsapp, mail of telefoon geweest. Dat was toen heel intensief omdat ik vier hele zieke kittens te gast had.
Samen met onze dierendokter en Mariëlle heb ik ze er toen doorheen getrokken. Het was een heftige tijd, maar dankzij ons teamwork hebben ze het gered. Heel mooi om te zien hoe homeopathie een mooie aanvulling was en net dat extra zetje gaf om ze erdoor te trekken.

Met z’n drietjes
Mariëlle staat ook op mijn wachtlijst. Ze was aan de beurt, dus kon ze gelijk twee kittens uitkiezen. Mariëlle viel als een blok voor alle drie. Natuurlijk moest dat thuis nog wel even overlegd worden. Friedel, Pip en Sera gaan half december met z’n drietjes op eigen pootjes staan. Geweldig dat ze samen blijven.

Logeren
Maar eerst gaan Friedel, Pip en Sera uit logeren bij mijn vriendin Siny en haar gezin.  Wij gaan lekker een weekendje uitwaaien in Zandvoort. Alles is er verder dicht, maar het strand is een groot feest voor ons en natuurlijk Storm en Fynn. Lekker wandelen met elkaar en daarna warme chocomelk in het huisje. Even een andere omgeving, waar we ons wel aan de regels houden. Heerlijk, heb er echt zin in! En zoals ik begreep van Siny, zij en haar gezin ook aan de logeerparty van Friedel, Pip en Sera.

Facebookpagina
Op mijn Facebookpagina Jolanda Kittens Wierden komen de avonturen van de gastkittens voorbij, zodat iedereen dit kan volgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden