Foto: ThograPictures

Column Kittens Wierden: Draai gevonden

  Column

In mijn vorige column schreef ik dat PolleWop en BliZz ook waren geplaatst. Dit verliep echter niet zoals wij hadden gehoopt. Bij nieuwe baasje bleek haar allergie weer in alle heftigheid terug te komen. Na een week heeft SoS Kit en Kat de knoop doorgehakt en zijn PolleWop en BliZz opgehaald door een vrijwilligster van de stichting. Zij zijn nu bij Adelita te gast. Hier mogen ze eerst tot rust komen en na de tweede enting gaan we kijken naar een eigen plekje voor PolleWop en BliZz. Mocht je nu al belangstelling hebben mag je altijd contact opnemen met SoS Kit en Kat.

Gucci, Boss en Dior hebben hier helemaal hun draai gevonden. Ze groeien als kool en zijn superlief. Van SoS Kit en Kat heb ik een hele mooie grote bench gekregen. Deze staat nu in de woonkamer. In de nacht kunnen ze daar mooi in liggen en overdag lopen ze gezellig rond in de woonkamer. Overal waar ik ben zijn hun ook. Ze zijn verschrikkelijk sociaal en echte clowns met z’n drietjes. Ze zijn heel graag in ons gezelschap en kruipen graag bij ons op schoot. Een heerlijk vrolijk trio is het.

Onlangs heb ik ook nieuwe gasten gekregen. Twee kleintjes van net twee weekjes oud die zijn gevonden bij een manege waar de mama poes al enkele dagen niet meer was gezien. De twee zaten onder de vlooien en luizen. Alle twee hadden ze ontstoken oogjes. Het mannetje had een groot ei op zijn oogje zitten waar het pus uitspoot bij het schoonmaken. Na enkele dagen zalven kijken ze weer mooi helder uit hun oogjes. Ze drinken goed, doen het netjes op de bak en beginnen nu met elkaar te spelen. Heel leuk om te zien hoe snel hun draai vinden en ze alles leren. Hier krijgen ze de namen Salt en Pepper.

Op dit moment zijn er nog twee kittens te gast bij Ingrid die al te reserveren zijn. Mocht je belangstelling hebben voor deze twee kleintjes of voor PolleWop en BliZz (worden alleen samen geplaatst) hebben kan je contact met haar opnemen via 06- 48 67 02 61.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden