Van links naar rechts: Michel, Xeander, burgemeester Tigchelaar, Veroniek met Mayson, Damon en Riley. (Foto: Van Gaalen Media)
Van links naar rechts: Michel, Xeander, burgemeester Tigchelaar, Veroniek met Mayson, Damon en Riley. (Foto: Van Gaalen Media) (Foto: Van Gaalen Media)

Mayson Asbroek uit Enter is geboren op 1 januari 2020

De eerste baby van Enter is Mayson Asbroek, geboren op 1 januari om 20.48 uur. Daarom heeft burgemeester Doret Tigchelaar aan dit gezin een bezoek gebracht.

ENTER - Mayson is de zoon van Michel en Veroniek Asbroek uit Enter. "Op 10 januari was ik uitgerekend, maar hij is dus iets eerder geboren", vertelt Veroniek. "Op 31 december zou ik ingeleid worden, maar dat is uiteindelijk niet doorgegaan. De jongens waren naar onze (schoon)ouders. Dus we hebben Oud en Nieuw zonder de kinderen gevierd. We zijn tot 00.45 uur opgebleven voor de poezen in verband met vuurwerk."

Alleen maar jongens 
Michel en Veroniek zijn in 2017 getrouwd. Veroniek komt oorspronkelijk uit Rijssen en Michel is een Enternaar. Hij werkt bij Van Buuren in Rijssen op de afdeling montage. Mayson heeft drie broertjes: Damon (15), Xeander (10) en Riley (6). "Ik kom uit een gezin met vier meiden, dus een gezin met alleen jongens was wel even wennen", vertelt Veroniek. "Jongens maken ruzie sneller goed, meiden blijven er langer mee rondlopen. Het was wel even wennen, maar het heeft ook wel wat."

Meer berichten