Roetgerink sluit jubileumcampagne in stijl af

Roetgerink Mode & Schoenen sluit 165-jarig jubileum af met een Fashion Giftbox voor heel Enter. Vrijdag 13 en zaterdag 14 december sluit Roetgerink Mode & Schoenen de campagne Roetgerink #ONTOUR spectaculair en groots af. Op deze dagen tourt het promotieteam met de Roetgerink bus door heel Enter om alle huishoudens in Enter te verrassen met een Fashion Giftbox.

ENTER – Met de On Tour-campagne heeft Roetgerink Mode en Schoenen het afgelopen jaar al duizenden huishoudens, verdeeld over zestien plaatsen, verrast met een Fashion Giftbox Shop & Bite en een gratis kopje koffie uit de foodtruck van Brasserie R-1854. De Fashion Giftbox bestaat uit een ModeCheque van Roetgerink Mode en Schoenen ter waarde van 25 euro en een bon om te genieten van een luxe tapasplank en een glas wijn voor twee personen bij Brasserie R-1854; de ultieme fashion & food-beleving. Elke twee weken bezocht het promotieteam van Roetgerink Mode op zaterdagochtend de geselecteerde straten.

"Wie jarig is trakteert", reageert Paul Roetgering op de vraag waarom zijn bedrijf dit doet. "Daarnaast laten wij hiermee aan mensen zien dat we een compleet dagje winkelen kunnen aanbieden; met mooie mode, lekker eten en gratis parkeren. Ik kan geen betere plek verzinnen om ons jubileumjaar af te sluiten dan in het mooie Enter."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden