De fractie van NEW wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om met ons mee te denken in het afgelopen jaar.
De fractie van NEW wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om met ons mee te denken in het afgelopen jaar. (Foto: NEW )

Samen terugblikken op een decennium

door Nieuw Enter Wierden

Het is december. De feestdagen staan voor de deur en het einde van het jaar nadert. Traditioneel maken we dan top-zoveel lijstjes en blikken we terug op het jaar. Binnen onze fractie nemen we het afgelopen jaar ook nog eens door.

WIERDEN - Het politieke jaar wordt dinsdag 10 december afgesloten met de laatste raadsvergadering van dit jaar. Binnen onze fractie nemen we daarna samen de tijd om het afgelopen jaar te evalueren. Welke dossiers zijn er behandeld, wat ging er goed en wat kon beter? Kritisch naar jezelf kijken en open blijven staan voor veranderingen.

Als partij Nieuw Enter Wierden gaat het terugblikken deze keer verder dan alleen afgelopen jaar. We kijken zelfs terug op een heel decennium. Op 13 december bestaat NEW namelijk tien jaar! Dit jubileum laten we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. We vieren het op de manier die bij NEW past: samen.

Samen met onze leden, andere politieke partijen, relaties en het college van B&W vieren we ons jubileum en staan stil bij belangrijke punten uit de afgelopen 10 jaar. Natuurlijk zitten daar leuke en minder leuke momenten tussen. Aangrijpende verhalen, moeilijke beslissingen maar ook geweldige mooie successen. Als partij zijn we in de afgelopen tien jaar gegroeid, in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen het aantal leden is toegenomen maar NEW heeft zich bewezen als politieke partij in de gemeente Wierden. Daar zijn we trots op.

Na het vieren van ons jubileum kijken we weer vol frisse moed vooruit, richting 2020. Dan staat er ook genoeg te gebeuren, bijvoorbeeld in de sport, het onderwijs en bij de Soweco. Ook zijn er steeds meer ontwikkelingen omtrent duurzaamheid, komt de Omgevingswet steeds dichterbij en vieren we volgend jaar uitgebreid de 75-jaar bevrijding. Maar eerst nog de gedachten bij het heden, en een beetje bij het verleden.

Het is onze laatste column in de Driehoek voor dit jaar. Daarom willen wij via deze weg iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om met ons mee te denken in het afgelopen jaar.

Namens de gehele fractie en het bestuur van NEW wensen wij u fijne feestdagen en alvast een voorspoedig 2020!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden