Een door implantaten ondersteunde gebitsprothese levert voor veel mensen meer comfort op.
Een door implantaten ondersteunde gebitsprothese levert voor veel mensen meer comfort op. (Foto: )

Informatiemiddag beter kunstgebit en implantaten

Dagelijks krijgt Herman ter Harmsel van Dental Combinatie in Rijssen mensen in zijn praktijk die problemen hebben met hun kunstgebit. "Ik zou graag weer eens echt willen genieten van mijn eten", is een opmerking die Herman vaak te horen krijgt als patiënten zich bij hem melden met een kunstgebit dat niet goed op zijn plaats blijft zitten. Het advies is dan vaak een door implantaten ondersteunde gebitsprothese (klikgebit) omdat dit voor de meeste mensen veel meer comfort oplevert.

RIJSSEN - De ervaring van Herman is dat veel mensen niet of slecht op de hoogte zijn van de mogelijkheden van een kunstgebit op implantaten. Reden genoeg voor hem en zijn collega´s om een informatiemiddag over implantaten en de klikprothese te houden op vrijdag 13 december vanaf 14.30 tot 17.30 uur in de praktijk van Dental Combinatie in Rijssen.

Er zullen doorlopend presentaties gegeven worden over de behandelingsmogelijkheden met implantaten. Een aantal deskundigen zal van 14.30 tot 17.30 uur aanwezig zijn om voorlichting te geven. Iedereen die meer wil weten over implantaten, het klikgebit en de vergoeding door de zorgverzekeraar is van harte uitgenodigd om deze middag langs te komen. Dental Combinatie zit aan de Vennekesgaarden 67 in Rijssen. Info: 0548-520030 en www.dentalcomb.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden