Voor levende kerststal worden nog kinderen gezocht die engeltjes en herdertjes willen spelen. (Foto: Van Gaalen Media)
Voor levende kerststal worden nog kinderen gezocht die engeltjes en herdertjes willen spelen. (Foto: Van Gaalen Media) (Foto: Jolien van Gaalen)

Het wordt weer gezellig bij Kerstmarkt

Het belooft een gezellige boel te worden in het centrum van Wierden op zaterdag 14 december bij de jaarlijkse kerstmarkt. Van 15.00 tot 20.00 uur is er van alles te doen.

WIERDEN - De voorbereidingen zijn al in volle gang en het belooft weer een mooi evenement te worden. De levende kerststal trekt elke keer weer veel bezoekers en staat zoals gewoonlijk op de hoek Stationsstraat en Marktstraat. De organisatie zoekt nog ouders met baby's die voor Jozef en Maria willen spelen. Ook kinderen die voor engeltjes en herdertjes willen spelen zijn harte welkom.

Kraam huren
Ondernemers of mensen die voor hun te verkopen goederen nog een kraam met verlichting willen huren kunnen op de website een formulier downloaden. Hoe meer kramen, hoe meer gezelligheid.

Muziek
Voor de muzikale omlijsting zorgen meerdere koren uit Wierden. Er is een mooi muziekprogramma samengesteld. Ook het Toda Dickens Choir zal te horen en te zien zijn.

Ook is er opnieuw een wensboom waarin mensen een wens voor een ander in kunnen hangen.

Goed doel
Zoals gebruikelijk staat de kerstmarkt weer in het teken van een goed doel. Deze keer is dat de Stichting Vier de Vrijheid Wierden – Enter. Deze stichting wil volgend jaar in de gemeente samen met alle inwoners 75 jaar bevrijding vieren. Door voormalig burgemeester Henk Robben is een kerncomité in het leven geroepen. De focus ligt op het enthousiasmeren van de inwoners, verenigingen, clubs, scholen, muziek- en sportverenigingen, winkeliers en bedrijven in de gemeente.

Samenwerken
De twee serviceclubs, Rotary en Lions uit Wierden werken weer nauw samen om ook deze editie van de kerstmarkt weer tot een succes te maken.
Meer informatie over het programma van de kerstmarkt in Wierden is al te vinden op de website. Voor aanmeldingen en vragen kan het contactformulier ingevuld worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden