Het Buurtkrachtteam Grote Maat en Plan Oost houdt een bijeenkomst over woningisolatie. (Foto: Van Gaalen Media)
Het Buurtkrachtteam Grote Maat en Plan Oost houdt een bijeenkomst over woningisolatie. (Foto: Van Gaalen Media) (Foto: Van Gaalen Media)

Buurkracht: informatieavond over isoleren van woning

Het Buurkrachtteam van de Grote Maat en Plan Oost houden op maandag 25 november om 20.00 uur een informatieavond over woningisolatie. Een drietal isolatiebedrijven geven informatie over de huidige mogelijkheden op het gebied van woningisolatie. Ook na-isolatie komt aan de orde.

WIERDEN - Tevens geven de bedrijven antwoord op veelgestelde vragen en is er ruimte voor het stellen van vragen. Ook kan men de bedrijven benaderen voor een vrijblijvende isolatieofferte. Tijdens deze avond stellen de buurtgenoten en isolatiebedrijven zich voor. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden voor subsidies en duurzaamheidsleningen. Tot slot is er aandacht voor de warmtescan van de woningen.

App
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de Buurkracht-app door bij de actie op 'doe mee' te klikken. De app is gratis te downloaden. Mailen kan ook naar buurkrachtgrotemaatwierden@gmail.com.

Praktisch
De bijeenkomst vindt plaats in de burgerzaal bij het gemeentehuis. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden