Deze vrijwilligers van de Generatietuin zijn kunnen nog wel wat hulp gebruiken. (Foto: Van Gaalen Media)
Deze vrijwilligers van de Generatietuin zijn kunnen nog wel wat hulp gebruiken. (Foto: Van Gaalen Media) (Foto: Van Gaalen Media)

Generatietuin zoekt nog meer toppers

WIERDEN - In het kader van de Natuurwerkdag op zaterdag 2 november zijn deze topvrijwilligers aan de slag bij de Generatietuin aan de Akkerwal. Binnenkort komen er volop nieuwe groene aanwinsten. Om deze allemaal een plekje te geven in de tuin zoeken zij nog vrijwilligers.

Inmiddels zijn zij al begonnen met de werkzaamheden. Op dinsdag 12 november vanaf 13.30 uur krijgen diverse planten, bomen, struiken en vaste planten een plekje.Ook op 13 en 14 november wordt hieraan gewerkt.

In de kleine border worden op dinsdag 19 en woensdag 20 november vanaf 13.30 uur een aantal vaste planten en heesters geplant. Op 25, 26 en 27 november gaan de vrijwilligers aan de slag met het planten van een 75 meter lange haag.

Contact
Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Gerrie Bruins. Dat kan door een appje te sturen naar 06 - 17 00 94 14 of stuur een bericht naar penningmeestergeneratietuin@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden