"De werkplaats is volledig ingericht met onder meer twee bruggen en een APK-straat", vertelt Nico Klein Nulent. Naast hem zijn vrouw Margot. (Foto: Jolien van Gaalen / Van Gaalen Media)
"De werkplaats is volledig ingericht met onder meer twee bruggen en een APK-straat", vertelt Nico Klein Nulent. Naast hem zijn vrouw Margot. (Foto: Jolien van Gaalen / Van Gaalen Media) (Foto: Jolien_van_Gaalen / Van Gaalen Media)

'Dit is ook een grote hobby van mij'

door Jolien van Gaalen / Van Gaalen Media

OSW auto's zit sinds december 2018 aan de Bedrijvenstraat 5 in Wierden. "Bijna een jaar dus. De verhuizing was noodzakelijk: het voormalige pand aan de Vriezenveenseweg was oud en gewoon op," vertelt eigenaar Nico Klein Nulent (56) doorgang van verkeer was op die weg ook veel minder toen de Fedor van Kregten-tunnel klaar was. Deze locatie is echt een stap vooruit", vult zijn vrouw Margot aan.

WIERDEN - Nico is in 2006 voor zichzelf begonnen. "Aanvankelijk had ik daarnaast nog wel een baan, vanaf 2010 heb ik me volledig op mijn eigen bedrijf gestort. Het leukste is aan een eigen zaak is de vrijheid. Je kan je eigen ding doen, zelf bepalen en beslissen, je eigen tijd indelen, dat is het mooiste," aldus Nico. "Bij de omgang met klanten is de benadering het belangrijkste. Het is van belang dat je respectvol met elkaar omgaat."

Van A tot Z
"Ik werk alleen in mijn bedrijf en dan komt er heel wat op je af. Ik doe inkoop, verkoop, onderhoud, apk-keuringen en soms schadeherstel. Mijn vrouw Margot helpt bij de inkoop, zij geeft een goede kijk op prijzen. Mensen kunnen hun auto aanbieden en ik doe de rest. Hiermee onderscheid ik me ook van andere autobedrijven: de materie ken ik van A tot Z en houdt me bezig met alle aspecten van het autobedrijf. Ik weet precies wat ik in huis heb en verkoop."

Bij de verkoop van gebruikte auto's komt veel kijken. "Bij de verkoop van tv's bestel je er gewoon een aantal. Ik ga echt op zoek naar auto's. En aan elke auto die binnenkomt voeg ik iets toe, zodat het optisch beter wordt, technisch goed zit en de APK heeft, dat zijn de hoofdzaken. Dit wordt ook gewaardeerd door klanten. Het is voor een deel een grote hobby en uitdaging om auto's zo goed mogelijk klaar te maken voor verkoop. Hierbij werk ik samen met Auto Zwijnenberg. Auto's van wat oudere segmenten komen vaak hiernaartoe."

De werkplaats van OSW auto's (Occasion Service Wierden, red.) is volledig ingericht. "Er zijn twee bruggen, een APK-straat, banden, accu's en uitlaten, het is allemaal aanwezig."

Meer informatie
Gebruikte auto's worden aangeboden op de website van OSW auto's. Voor meer informatie of een afspraak kan ook contact worden opgenomen via 06-21 63 35 67 of info@oswautos.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden