Foto: Van Gaalen Media / Jolien van Gaalen

Volop vertier in dorpshart Wierden tijdens Noaberdag

WIERDEN - Het was een gezellige boel in het centrum tijdens de Naoberdag afgelopen zaterdag. Voor dit familie-evenement hebben de Wierdense winkeliers de handen ineengeslagen. Bezoekers hebben genoten van het vertier in het dorpshart: er was voor elk wat wils. Na een korte stortbui kon de loopfietsjesrace rond 16.00 uur gelukkig gewoon van start, want deze kinderen stonden te trappelen om mee te doen. 

Daarna was er een modeshow op het Burgemeester J.C. van den Bergplein met de nieuwste najaarsmode van Ter Stal, De Kleine Maatjes, Blush Mode, De Modevilla, Menswear Fashion, New Day Fashion, By Nikki Mode&zo, Ten Berge Kleding, Hema en Linijn. Op het plein voor de Oale Marckt werd nieuwe kleding van De Parel, By Mom&Son, So Me Mode en Finezze Lingerie geshowd. Op het foodplein konden mensen terecht voor lekkernijen van keurslager Berend Hoff, Bonvanie en Kaas&Smaak. Daarnaast konden mensen meedoen aan een taalquiz Afrikaans bij Suid Afrika Reise / Norge Reiser aan de Marktstraat.

Ook kinderen konden op de foto met prinses Elsa van Frozen bij de Wereld Winkel Wierden of met de ING-leeuw bij boek-en kantoorvakhandel Reterink. Later in de middag waren er Oud-Hollandse spelen op het Kerspel, waaronder sjoelen, hoelahoepen en een kegelspel. Hiermee hebben de Wierdense winkeliers gezorgd voor een leuk vertier voor jong en oud.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden