Rabo Spaarfeest in Rijssen en Enter groot feest

Rijssen/Enter - Op zaterdag 28 september organiseerde Rabobank Rijssen-Enter het Spaarfeest 2019. Voor kinderen van 0 t/m 11 jaar was deze dag een groot succes!

Vanaf half tien 's ochtends tot drie uur 's middags mochten de jonge Rabo-spaarders langskomen in de feestelijk aangeklede kantoren. Er waren weer mooie cadeautjes ingekocht, leuke attracties opgezet en er stonden ook lekkere traktaties klaar.


September Spaarmaand
Omdat Rabobank Rijssen-Enter de wachtrijen en –tijden op deze dag zoveel mogelijk wil voorkomen, hadden alle klanten de hele maand september de gelegenheid gekregen geld te storten of digitaal over te boeken. De spaarpotten kunnen bij Rabobank Rijssen-Enter nog altijd worden geleegd in de stortautomaten en het bleef voor kinderen telkens 'spannend' te zien hoeveel geld er uit de spaarpot rolde. Veel ouders en kinderen hadden echter ook gebruik gemaakt van de gelegenheid om gedurende de Spaarmaand al eerder langs te komen of online over te boeken. "Doordat we de KadoMunten al in huis hadden, konden de kinderen vanochtend gelijk doorlopen naar de tafel met cadeaus!" vertelt een vader. Andere ouders staan gezellig met elkaar te kletsen en vertellen dat zij het Spaarfeest zo'n mooi initiatief vinden: "Kinderen krijgen op deze manier nog echt een feestelijk gevoel bij het woord sparen" en "Dit hebben wij vroeger als kind ook beleefd en het is toch gaaf dat het ook in 2019 nog steeds wordt georganiseerd!", vult een andere moeder aan.

De kinderen genoten van alle activiteiten en vertrokken met een grote glimlach op hun gezicht. En de cadeautjes vielen ook dit jaar weer heel erg in de smaak: met bestuurbare auto's, poppen, lego, knutseldozen, spelletjes enz. waren de kinderen helemaal in hun sas.

Rabobank Rijssen-Enter is tevreden over de getoonde belangstelling en kijkt terug op een zeer geslaagde dag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden