Foto: FramedByRick/Rick_Jansen

Aanmelden voor Open Mic in De Smidse

WIERDEN/NIJVERDAL - Speel jij in een band of zing je de sterren van de hemel? Denk je dat jij de kunst van het grappen maken verstaat of heb jij de mooiste song ever geschreven? Dan is het tijd om op te komen treden in De Smidse, een zaal waar Douwe Bob en vele andere artiesten je al voor gingen, tijdens de Open Mic van zaterdag 30 november 2019. (ik mis hier de verbinding met de rest)

Show what you got!
Jij kunt nu de kans benutten om te laten zien wat je in huis hebt tijdens een spetterend optreden op het podium van De Smidse. Cabaret, stand-up comedy, singer songwriter, muziek: het kan allemaal aan bod komen. Onze scouts laten het nu alvast weten: 'Show us what you got!' Deze coaches beoordelen de optredens van alle deelnemers en komen daarna met deskundig advies. Dat kan inhouden dat je een workshop kunt gaan volgen, extra muziekles krijgt of op een andere manier ondersteunt wordt, zodat je je talent verder kunt ontwikkelen. Aarzel niet, het dak van De Smidse moet eraf, het publiek moet omver geblazen worden!

Meld je aan voor Open Mic
Aanmelden kan via talent@zinin.com. Beschrijf kort je talent en optreden, stel jezelf even voor. Elke deelnemer krijgt de tijd om individueel of in groepsverband op dit fantastische podium op te treden. Deel je talent met ons en meld je aan voor 27 november want VOL= VOL. Deelname en toegang is gratis.


Informatie over Ingenium
Voor meer informatie kun je contact zoeken met Daan Hannink, projectbegeleider Ingenium door te mailen naar: talent@zinin.com.

Datum Zaterdag 30 november 2019
Titel voorstelling Open Mic
Start 20.00 uur
Toegangsprijs Gratis
Discipline Talentenjacht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden