Zandkunstenaar Gert van der Vijver bij Share&Connect VBG Ichtus

WIERDEN - Gert van der Vijver, onder andere bekend van KRO programma 'de zandtovenaar', treedt zondag 29 september 2019 op tijdens Share&Connect, een initiatief van de Ichtus gemeente Wierden. Het evenement heeft een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is. Spreker van de ochtend is Wim Grandia. De twee identieke bijeenkomsten beginnen om 9:00 en 11:15 en vinden plaats op Jacobsonstraat 8A in Wierden. Zandkunstenaar

Gert van der Vijver brak in 2006 door als zandkunstenaar nadat hij in de VS in aanraking kwam met de zandschilderkunst. Dit is het uitbeelden van een verhaal met behulp van zand, uitgestrooid op een van onderen verlichte glasplaat.

De tv-serie die hij maakte bij de KRO genaamd ' de zandtovenaar' werd erg populair. Ook werkte Gert met bekende artiesten als Marco Borsato en Edsilia Rombley.

Jong en oud

Wim Grandia, enthousiast spreker, brengt tijdens Share&Connect een korte boodschap. Voor kinderen tot en met 12 jaar wordt er een fantastisch eigen programma aangeboden. De kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen daarbij eerst genieten van het optreden van de zandkunstenaar!

Na afloop is er voor iedereen koffie en thee. 

Ichtus nodigt iedereen van harte uit voor dit event. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ichtus-vbg.nl of de Facebookpagina van Ichtus VBG.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden