V.l.n.r.: Vera Valk (gemeente Wierden), wethouder Eric Braamhaar, Nicole Meijerink (TPD), wethouder Richard Kortenhoeven, Tim v.d. Laan (TPD), René Paus (gemeente Wierden) en Daphne Wessels (TPD). Foto: Gemeente Wierden
V.l.n.r.: Vera Valk (gemeente Wierden), wethouder Eric Braamhaar, Nicole Meijerink (TPD), wethouder Richard Kortenhoeven, Tim v.d. Laan (TPD), René Paus (gemeente Wierden) en Daphne Wessels (TPD). Foto: Gemeente Wierden (Foto: )

Samenwerking tussen gemeente en Twente Personeelsdiensten officieel bekrachtigd.

WIERDEN - Het besluit van de gemeente Wierden om de samenwerking met Twente Personeelsdiensten voort te zetten was enkele weken geleden al genomen, maar is op 4 september met het ondertekenen van een overeenkomst door beide partijen officieel bekrachtigd.

Twente Personeelsdiensten helpt mensen die een bijstandsuitkering ontvangen met het vinden van een baan. Beide partijen zijn heel tevreden over de samenwerking en hebben daarom de overeenkomst, tot in ieder geval 2022, verlengd.

Het uitzendbureau zoekt passende vacatures voor bijstandsgerechtigden, helpt met de sollicitaties en benadert daarnaast ook actief bedrijven voor passende vacatures. Samen met de werkcoaches, Vera Valk en René Paus, van de gemeente vormt Twente Personeelsdiensten het gezicht voor bedrijven, die op zoek zijn naar kandidaat-werknemers.

Met het tekenen van de overeenkomst onderschrijven beide partijen nog eens het belang van samenwerking bij het begeleiden van mensen vanuit de bijstand naar betaald werk.

Meer berichten