Nieuwe theater- en musicallessen in Almelo en Wierden

WIERDEN/ALMELO - De theater- en musicalafdeling van Kaliber breidt uit! "All drama must remain on stage". Daarom wil Kaliber Kunstenschool ervoor zorgen dat iedereen zich kan uiten op het podium en wordt het aanbod uitgebreid.

Theater en musical is echt voor iedereen, want wie vindt het nou niet heerlijk om af en toe in de huid van een ander te kruipen? Voor talenten in de dop was er bij Kaliber in Almelo en Wierden al de mogelijkheid om deel te nemen aan theaterklassen, musicalklassen, theatersport, musicalproductieklassen en de talentenklas theater. Dat wordt nu aangevuld met nog meer theaterklassen voor verschillende leeftijden en een talentenklas musical.

Tijdens de lessen komen verschillende speltechnieken aan bod, zoals geloofwaardig spel, groot spel, teksttoneel en improvisatie. Ook kunnen theatersportgames en uitdagende opdrachten voorbij komen. Bij de musicallessen komt daar natuurlijk ook nog zang en dans bij. Kaliber daagt je uit om op het podium stralen!

Meer weten, of een gratis proefles proberen? Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod/beeldend of neem contact op via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.

Meer berichten