Foto:

Terugblik zomeractiviteiten senioren

Wierden - Het was een zomer die soms snikheet was, waarbij iedereen het liefst binnen bleef om niet aan de kook te raken.

Er bleven gelukkig genoeg momenten over om deel te nemen aan de zomeractiviteiten die De Welle heeft georganiseerd. Juist in de zomers, als veel reguliere activiteiten zijn stopgezet, waren activiteiten als jeu de boules, de huifkartocht, samen lunchen of één van de bingo's een welkome afwisseling op de lange zomerdagen. Ook voor de jeugd werden een aantal activiteiten georganiseerd. En in Ypelo werd er levend ganzenbord gespeeld door jong en oud samen.

Nu het september is beginnen veel reguliere activiteiten weer. Bent u op zoek naar een fijne activiteit waarbij u anderen ontmoet aan de koffietafel, samen eet, samen beweegt of samen een spelletje speelt? Zowel Stichting De Welle als andere organisaties organiseren een tal van activiteiten gedurende de week, maar ook op bijvoorbeeld de lange zondag. Neem dan contact op met De Welle (tel. 0546-571693) voor meer informatie hierover, wij adviseren u graag!

Meer berichten