Foto:

Leuke interactie met publiek bij Weird

WIERDEN - Cabaretiers die vlak voor je neus staan, live muziek van Factory East Asia in de pauzes en unieke podia: dat zijn de ingrediënten van het succesvolle winkelcabaret Weird afgelopen zaterdag.

In de eerste pauze was er een leuke verrassing voor Johannes en Jannie Dollen van galerie Tolg'Art. Zij kregen uit handen van voorzitter Theo de Putter van de Culturele Raad een cultuurprijs. Nu ze hun galerie gaan sluiten, vond de Culturele Raad het een goed idee om hen te eren voor hun niet aflatende inzet voor kunst en cultuur in de gemeente Wierden.

Bezoekers hebben genoten van optredens van Nathalie Baartman, Thijs Kemperink, LOS, Kiki Schippers en Piepschuim. Norge Reiser/Suid Afrika Reise, Home Sweet Home / Engberts & Olthuis, Reterink, Finezze en New Day Fashion hebben speciaal voor dit cabaretfestival hun deuren geopend. Door de unieke setting was leuke interactie met het publiek mogelijk: zo deelde Nathalie Baartman Sultana-koekjes uit en deden de meiden van LOS een polonaise met enkele bezoekers.

Meer berichten