Foto:

Even de teugels laten vieren in Enter

ENTER - De pony- en paardenmarkt stond bol van de activiteiten. Zo konden kinderen een ritje maken op een prachtig Belgisch paard. De meiden op de eerste foto durfden dit lachend aan. Het traditionele Enterse evenement kende dit jaar een nieuw element: de demonstratie invlechten van tien imposante trekpaarden.

De markt is in de ochtenduren geopend door burgemeester Doret Tigchelaar. Iedereen kon zich prima vermaken in het dorp: zo was er een warenmarkt en konden jong en oud een poging wagen bij het ringsteken in de Dorpsstraat. Wethouder Eric Braamhaar mocht als eerste een poging wagen. Voor kinderen was er bijzondere attractie: een draaimolen die wordt aangedreven door een Belgisch trekpaard. De jongste bezoekers hadden volop plezier tijdens een ritje in de opvallende draaimolen in het centrum.

Het was druk in het centrum van Enter: veel mensen struinden langs de vele kraampjes. De allerjongsten konden dieren aaien bij de kinderboerderij op het plein. Met af en toe een zonnetje, de vele bezoekers en leuke sfeer kan de organisatie terugkijken op een geslaagde editie.

Foto's: Gerrit Eertink / Jolien van Gaalen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden