Het Team Welkom Wierden heeft met de deelname aan de Roparun en allerlei acties een mooi bedrag opgehaald. Foto: Jolien van Gaalen.
Het Team Welkom Wierden heeft met de deelname aan de Roparun en allerlei acties een mooi bedrag opgehaald. Foto: Jolien van Gaalen. (Foto: Jolien_van_Gaalen)

Team Welkom Wierden haalt topbedrag op voor Stichting Roparun

Het is inmiddels een paar weken geleden dat het Roparunteam Welkom Wierden moe maar voldaan over de finish in Rotterdam kwam. De 562 kilometer die het team van Hamburg naar de Havenstad hardlopend heeft overbrugd is niet voor niets geweest. Het team heeft maar liefst 10.138,27 euro opgehaald voor Stichting Roparun.

WIERDEN - Team Welkom Wierden heeft verschillende acties op touw gezet om geld in te zamelen voor dit goede doel.Zo werden er onder meer vogeltaarten en paaseitjes verkocht, was er een ouder-kindsurvivathlon, wasten ze auto's, verkochten loten en hielden ze flessenbonnenacties bij supermarkten.De gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting Roparun die zich inzet voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Sponsoren
Daarnaast hebben de vele sponsoren de deelname van team Welkom Wierden mogelijk gemaakt. Busjes, overnachtingslocaties, eten, drinken, sporttape en navigatieapparatuur: vele bedrijven uit de regio hebben er voor gezorgd dat het team de eindstreep heeft gehaald.

Groot feest
Tijdens de Roparun was er in Enter een groot feest op het Dorpsplein. Een groep vrijwilligers zorgde voor een heldenontvangst voor alle teams die meededen. Een speciale ontvangst was er voor het team Welkom Wierden, dat door familie, vrienden, collega's en andere belangstellenden warm werd onthaald op het podium.

Reggestroom
Tijdens het doorkomstfeest is ook veel geld opgehaald voor het hospice Reggestroom in Rijssen. Binnenkort schenken het doorkomstteam en team Welkom Wierden een opstaphulp en een logeerbed aan het hospice. Op deze manier kunnen geliefden ook in de laatsten dagen op een fijne manier samen zijn.

Terugblik

Kijk voor meer informatie en een terugblik op de Roparun op de Facebookpagina van Team Welkom Wierden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden