Agnes houdt zich bezig met de creatieve middagen en linedance. Foto: Roselien Slagers.
Agnes houdt zich bezig met de creatieve middagen en linedance. Foto: Roselien Slagers. (Foto: Roselien Slagers)

Agnes is van alle markten thuis

door Roselien Slagers van De Welle

Stichting De Welle zet in deze krant regelmatig een vrijwilliger in het zonnetje. Deze keer: Agnes Jansen, een vrijwilliger die letterlijk van alle markten thuis is.

WIERDEN - Agnes is getrouwd met Johnny en samen runnen ze een bedrijf in hydrocultuur en het organisatiebureau AJ Events. Ze houden zich bezig met de organisatie van het wereldkampioenschap standwerkers en de meikeverrit in Rijssen. Ze behaalden het Guinessbook of Records met de grootste 3D-tekening. Agnes en haar man Johnny doen dus veel samen, want ze zijn collega's en zakenpartners.

Agnes is als vrijwilliger erg actief voor mensen die in een sociaal isolement dreigen te geraken en voor iedereen die het leuk vindt om samen op een creatieve manier bezig te zijn. "Iedereen is welkom en neem vooral iemand mee die niet (meer) op eigen gelegenheid kan komen", roept Agnes op.

Volop gezelligheid
Op maandag vanaf 13.30 tot 15.30 uur is het echt gezellig bij de locatie van de Welle aan de Dokter G.H. Beensweg in Wierden. De deelnemers zijn bezig met diamond painting, dat is een precisiewerkje met kleine kraaltjes. Daarnaast kunnen mensen breien, haken, borduren, bloemschikken of kaartjes maken. Een keer per maand is er een workshop waarin aandacht is voor het werken met nieuwe materialen. Aanmelden kan bij Agnes via 06-51 26 70 46 of bij collega-vrijwilliger Elly via 06-12 43 80 70.

Verder is Agnes intensief betrokken bij linedance in Wierden. Elke zondagavond is de club actief aan de Beensweg. Agnes stelt het programma samen en fungeert als dj. Ze bedenkt en organiseert uitjes met de linedance-club. En op woensdagavond? Op woensdag danst ze zelf, dat is echt haar avond!

Voor meer info over vrijwilligerswerk kan je natuurlijk ook contact opnemen met Stichting De Welle via 0546-57 16 93.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden