Eigenaar Pascal Rutjes: "Aan de Dorpsstraat is de keuze in inbouwapparatuur groter en de opzet is ook aantrekkelijker." Foto: Jolien van Gaalen.
Eigenaar Pascal Rutjes: "Aan de Dorpsstraat is de keuze in inbouwapparatuur groter en de opzet is ook aantrekkelijker." Foto: Jolien van Gaalen. (Foto: Jolien van Gaalen)

'Leuk om mensen blij te maken'

door Jolien van Gaalen

EP: Enter op opent op dinsdag 28 mei de deuren aan de Dorpsstraat 112a. "Op deze mooie locatie verwachten wij meer aanloop. Dat hebben we hier aan de Oude Deldenseweg niet. Daarom hebben we gekozen voor dit pand in het centrum van Enter, dan zitten we veel meer in het zicht", zegt eigenaar Pascal Rutjes.

ENTER - Als mensen straks de compleet nieuwe winkel binnenlopen zullen ze merken dat er meer aandacht is voor inbouwapparatuur in de keuken."Denk hierbij aan vaatwassers, combimagnetrons enzovoort. De keuze in inbouwapparatuur is groter en de opzet is ook aantrekkelijker. Ook heeft de winkel een strakke uitstraling en komen er touchscreens. Deze virtual shelf helpt mensen bij een aankoop. Tot slot krijgt koffie meer aandacht. "We gaan specialiseren in koffie. Er komen volautomaten en een koffiemeubel. Tevens gaan we inbouwkoffiemachines leveren en natuurlijk installeren."

Rutjes: "We hebben 28 jaar aan de Oude Deldenseweg gezeten. Nu is een mooie tijd om naar een nieuwe plek te verhuizen. Over de verhuizing heb ik al heel veel reacties gekregen, mensen zijn positief over de nieuwe locatie."

Service hoog in vaandel
Bij EP: Enter staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. "We doen wat we zeggen en geven eerlijk advies. Mensen vinden het mooi dat hier ook Twents gesproken wordt: dat waarderen zij." Bij het runnen van de zaak komt Rutjes vaak nieuwe snufjes tegen. "Wij hebben hier het nieuwste van het nieuwste. Ik denk dat smart home-producten steeds belangrijker worden. Dan zeggen we gewoon tegen lampen dat ze aan moeten en kun je met je stem de televisie op NPO1 of YouTube zetten. De toekomst ligt in stemgerichte apparatuur."

Klant centraal
EP: heeft honderd winkels in Nederland die worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. De ondernemer is deskundig, verstaat het vak en geeft graag persoonlijk advies. Rutjes: "Klanten kunnen mij alles vragen over huishoudelijke apparatuur en elektronica. Ook op de moeilijke vragen heb ik vaak een antwoord. Voor mij is het belangrijkste en leukste om ervoor te zorgen dat klanten hier tevreden en blij weggaan." EP: Enter heeft een helder en overzichtelijk assortiment. Op basis van kennis en ervaring is gekozen voor een uitgebalanceerd assortiment gecombineerd een duidelijke prijs en een goede service.

Openingsactie
In verband met de verhuizing is EP: Enter op maandag 27 mei gesloten. Op dinsdag 28 mei staan de medewerkers weer klaar op de nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 112a. Dan zijn er ook de hele week spetterende openingsacties. Op Hemelvaartsdag is de winkel gesloten. Houdt voor meer informatie de website en de Facebookpagina in de gaten. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden