Foto: Niels de Pagter

Wie wint straks de Noaberscup?

De Noaberscup is een sportief en gezellige wedstrijd tussen de vereniging van Rijssen, Enter en Holten. Dit jaar vindt de het evenment plaats direct na Pinksteren, dus van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni.

RIJSSEN / ENTER / HOLTEN - De Noaberscup is een jaarlijks terugkerend dubbeltoernooi. Spelers van TC Rijssen, TC de Mors, TC Enter en TC Holten strijden in verschillende categorieën (4/5, 6,7, en 8/9) om de titel beste tennisclub. De afgelopen twee jaar won TC Rijssen.

Alle seniorenleden van de deelnemende clubs kunnen meedoen, van speelsterkte 4 tot en met speelsterkte 9. De wedstrijden worden elke dag op een ander park gespeeld. De finaledag zal deze keer plaatsvinden op zaterdag 15 juni bij TC Holten. Stel een team samen van twee tot vier personen en bedenk een originele naam voor het team. De aanvoerder geeft zich, onder vermelding van de teamnaam, op via de website. Inschrijven kan tot en met maandag 3 juni. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team inclusief eten op de finaledag.

De Noaberscup 2019 wordt wederom gesteund door diverse gulle sponsoren uit de drie plaatsen.

Mensen met vragen kunnen een mail sturen naar noaberscup@gmail.com. Een kijkje nemen op de vernieuwde website kan ook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden