Foto:

'Belangrijk dat klanten zich thuis voelen'

door Jolien van Gaalen

Nekx Hair & Beauty aan de Stationsstraat 11 heeft afgelopen maandag de officiële opening van de vernieuwde salon gevierd met een receptie. "We hebben deze salon destijds overgenomen. Na 7,5 jaar hard werken in Wierden was het tijd voor een eigen stempel op de salon", vertelt eigenaar Wouter Nekkers.

WIERDEN – "Het is een belevingssalon geworden, waar mensen terecht kunnen voor (permanente) make-up, een spray-tan en nagels. De wasbakken staan nu middenin de salon, zodat de mensen alles kunnen ervaren met alle zintuigen: een complete beleving dus." Bij de inrichting is gekozen voor een huiselijke sfeer. "Het heeft de uitstraling van een huiskamer: huiselijk en gezellig. We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen, vandaar deze keuze." De eyecatcher is volgens Wouter de lamp voorin bij de banken. "Het is een groot geheel met allemaal verschillende soorten lampen. Mijn vader en broer hebben deze gemaakt, dus het heeft ook emotionele waarde. Al meerdere keren heb ik meegemaakt dat mensen langs liepen en naar binnen wandelen om te vragen waar de lamp is gekocht. Pas nog kwam er een jongen binnen om te vragen naar de lamp, hij was gestuurd door zijn vriendin."

Nekx heeft op 7 januari de deuren gesloten voor de verbouwing en is op 18 januari weer opengegaan. "We hebben het in anderhalve week verbouwd, zonder ondernemer, maar met familie en vrienden die zzp'er zijn. Alleen voor de wastafels hebben we een professioneel bedrijf ingeschakeld."

Heerlijk
Mitciko werkt al vanaf het begin bij Nekx. Haar domein is de schoonheidssalon. Met haar nieuwe beautysalon is ze blij. "Nu heb ik een heerlijke ruimte waar klanten het totaalplaatje kunnen krijgen, zoals bruidjes. Ook kunnen mensen hier terecht voor make-up. Klanten komen daarvoor van heinde en verre, bijvoorbeeld uit Enschede."

Website
"Voor de officiële opening staan er geen speciale acties op de planning, we hebben eigenlijk het hele jaar door acties. Die worden gecommuniceerd via de website", zegt Nekkers. 

Met de nieuwe inrichting van de salon is het ook tijd voor een nieuwe online look. De vernieuwde website gaat volgende week online. Nu al meer weten? Kijk dan op de site van Nekx Beauty & Hair. 

Meer berichten