Foto: Jolien_van_Gaalen

'Huisstijl die past bij de hele vereniging'

door Jolien van Gaalen

De nieuwe huisstijl van Muziektheater Servus Almelo werd onlangs gepresenteerd tijdens een drukbezochte bijeenkomst bij De Klankkast aan de Bosrand 8. De drie afdelingen hebben hun eigen huisstijl gekregen, die onthuld is door de leden. Het ontwerp is gemaakt door Morskieft Ontwerpers uit Enter.

ALMELO - Servus werd in 1985 opgericht als operettevereniging met een klein aantal leden. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot een muziektheater-vereniging met zo'n 100 leden. De drie afdelingen hebben elk een eigen uitstraling en programma.

Muziektheater Servus Almelo wil hiermee laten zien dat zij met de tijd meegaat. "We wilden een huisstijl die past bij de hele vereniging", aldus Jan Marten de Jong van Servus bij de presentatie. "Het was een uitdaging voor de ontwerpers om zo'n huisstijl te ontwikkelen. Het is een rechthoekig logo geworden, die geschikt is voor verschillende uitingen. Het wapen van Almelo komt hierin terug."

Frisse start
Ook de site heeft een metamorfose ondergaan, met dank aan Hans Breuker: "Het was tijd voor een frisse start: de vorige website was moeilijk te onderhouden. De nieuwe site is geschikt voor alle apparaten: van laptop tot mobiel. De teksten zijn herschreven door Elke en Evelien. Er is veel weggelaten: less is more. Het is overzichtelijk, compact en makkelijk te onderhouden."

Tipje van de sluier
De drie afdelingen hebben ook van zich laten horen. Zij lichtten een tipje van de sluier op over hun plannen voor het komend seizoen. Zo zongen de jonge leden van Servus Junior een lied over monsters, bracht de afdeling Musical twee nummers uit de Foute Musical ten gehore en zongen deelnemers van Servus Classic nummers van Mozart.

De Foute Musical is op donderdag 13, vrijdag 15, zondag 16 en vrijdag 21 juni te zien bij Hof88. De voorstelling op zondag begint om 14.00 uur, de overige voorstellingen om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Hof88.

Meer weten?
Kijk dan op de vernieuwde website van Servus. Hier is ook meer informatie te vinden over de drie afdelingen. Ga voor het laatste nieuws naar de Facebookpagina.

Meer berichten