Binnenkort is het nieuwe logo ook te zien op de buitengevel van de Wereld Winkel Wierden. Eigen foto / fotobewerking: Jolien van Gaalen.
Binnenkort is het nieuwe logo ook te zien op de buitengevel van de Wereld Winkel Wierden. Eigen foto / fotobewerking: Jolien van Gaalen. (Foto: Ingrid Eidhof / fotobewerking: Jolien van Gaalen)

Wereld Winkel Wierden gaat zelfstandig verder

WIERDEN - Wereld Winkel Wierden heeft een nieuwe huisstijl, omdat zij niet meer aangesloten is bij de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. Stichting Wereld Winkel Wierden gaat als zelfstandige wereldwinkel verder.

Omdat zij de bekende beeldmerken daardoor niet meer mag voeren is er gebrainstormd over logo, huisstijl en inrichting. Enkele medewerkers zijn aan het stoeien gegaan met lettertypen en kleuren, anderen bedachten een nieuwe slogan: werelds winkelen is eerlijk winkelen.

Wereld Winkel Wierden is een stichting die duidelijk voor ogen heeft hoe ze dé plek om de wereld een beetje mooier te maken vorm wil geven.De vrijwilligers spannen zich in om een collectie met mooie, duurzame, fairtrade en social label-producten te presenteren. Op de website van Wereld Winkel Wierden, haar Facebookpagina en in de advertenties is het nieuwe logo al te zien. Binnenkort zal het nieuwe logo ook prijken op de gevel en zal de nieuwe huisstijl verder in de winkel zichtbaar worden.

Meer berichten