Ook het werk van Rudy Volbeda is te zien bij de Wintersalon. Foto: galerie Tolg'Art.
Ook het werk van Rudy Volbeda is te zien bij de Wintersalon. Foto: galerie Tolg'Art. (Foto: Rudy Volbeda / Tolg'Art)

Kleurrijke overzichtsexpositie bij galerie Tolg'Art

door galerie Tolg'Art

WIERDEN - Galeriehouders Johannes en Jannie Dollen van Tolg'Art in Wierden houden de komende weken een kleurrijke overzichtsexpositie van kunstenaars die het afgelopen jaar in Tolg'Art hebben geëxposeerd. Deze zogenaamde Wintersalon is te bezichtigen vanaf donderdag 3 januari.

De exposanten zijn onder meer de beeldende kunstenaars Eric Schutte, Rens Hoekstra, Sari Piek, Jelle Schotanus, Leo van der Vlist en Rudy Volbeda. De informele vernissage, tevens nieuwjaarsborrel, is zaterdag 5 januari om 14.00 uur. Deze overzichtsexpositie loopt tot en met 9 februari 2019.

Terugkijken
Volgens Johannes Dollen stelt Tolg'Art de kunstenaars in de gelegenheid nog eens breed uit te pakken. "De Wintersalon is voor ons en de exposanten een jaarwisseling op kunstzinnig gebied. Het is een overzichtsexpositie waarin we terugkijken op alles wat hier het afgelopen jaar te zien was en natuurlijk wordt ook vooruitgekeken naar wat komen gaat. Maar vooral ook een feest van herkenning voor exposanten en kunstliefhebbers." Het publiek kan genieten van schilderijen, glasobjecten, keramiek, beelden en sieraden.

Bruisend jaar
Tolg'Art heeft opnieuw een bruisend jaar achter de rug. Ook in het jaar 2018 hebben vele trouwe en ook veel nieuwe bezoekers een aanleiding gevonden om toch eens een bezoek te brengen aan galerie Tolg'Art. En ja, daar gaat het natuurlijk om.

Johannes en Jannie Dollen vinden het mooi om zelf van kunst te genieten, maar ook heel belangrijk om anderen in aanraking te brengen met kunst.Daar doen ze het ook in het jaar 2019 weer voor. Zij bedanken een ieder voor hun bezoek, voor de mooie gesprekken, voor de kunstaankopen en voor het vertrouwen in de galerie gesteld. In tegenstelling tot vele andere galerieën houdt galerie Tolg'Art géén winterstop. Belangstellenden zijn in Wierden ook in januari weer van harte welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden