De deelnemers aan de computercursus laten trots hun certificaat zien.
De deelnemers aan de computercursus laten trots hun certificaat zien. (Foto: De Welle)

Deelnemers sluiten cursus Windows 10 goed af

WIERDEN / ENTER -Stichting De Welle geeft al jaren computer-, tablet- en iPad-cursussen. De cursussen kenmerken zich door de persoonlijke aandacht en het rustige leertempo.

Naast het met elkaar computervaardigheden leren is het ook een cursus waarin deelnemers andere mensen ontmoeten en een gezellige tijd hebben.  De cursisten hebben afgelopen week de cursus Windows 10 voor gevorderden afgesloten. Zij gaan met veel kennis en een mooi certificaat naar huis.

Op maandagmiddag 14 januari start een nieuwe tabletcursus bij het Oosterhoes. In het vroege voorjaar staat er een iPad-cursus op het programma. Neem voor meer info of aanmelden contact op met Marianne Pekkeriet via 0546-57 16 93 of m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl. Voor iedereen die de basisvaardigheden onder de knie heeft, maar vragen heeft over de computer, tablet of smartphone is er het internetcafé. Op maandag en woensdag is het café aan de Eikenlaan 5 in Wierden geopend van 13.30 tot 15.30 uur (met uitzondering van de kerstvakantie). In Enter kan men in het Reggedal terecht op maandag van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig. De kosten zijn 3 euro, inclusief koffie of thee.

Meer berichten