Van Otten heeft nu een 'gouden' kerststol in het assortiment.
Van Otten heeft nu een 'gouden' kerststol in het assortiment. (Foto: Cameron studio - Lieke Heijn & Pim Janswaard)

Van Otten krijgt twee keer goud

WIERDEN / ENTER - Het is patissier en broodspecialist Van Otten opnieuw gelukt om de lekkerste kerststol te bakken. Afgelopen week ontvingen ze het certificaat 'Weihnachtsstol met goud bekroond' en heeft de vakjury de oliebollen ook goud gegeven.

Ieder jaar rond deze tijd kunnen bakkers hun Weihnachtsstol en oliebollen laten keuren door het Nederlands Bakkerij Centrum. De vakjury beoordeelt de producten niet alleen op uiterlijk maar ook op smaak, aroma en vulling. Op al deze punten moet er hoog gescoord worden om het certificaat 'goud' te behalen.

In de afgelopen jaren wisten de bakkers van Van Otten al zeven keer eerder de hoogste score in de wacht te slepen. Toch was het dit jaar ook weer spannend. Na een bijzonder drukke periode in verband met verhuizing van hun bakkerij is het hen toch gelukt zichzelf te overtreffen en werden zij beloond met het certificaat 'Weihnachtsstol met goud bekroond'. Een prestatie om trots op te zijn.

Ook met hun oliebollen hebben zij het certificaat 'Met goud bekroond' gehaald. Voor de bakkers een kroon op hun werk en voor de klanten een garantie op kwaliteit. De komende weken kunnen zij de oliebollen en weihnachtsstol zelf gaan proeven. Patissier & broodspecialist Van Otten is te vinden in onder meer Enter en Wierden.

Meer berichten