De cheque werd in ontvangst genomen door Henk van der Weiden en Mieke Stegeman van stichting Bowie.
De cheque werd in ontvangst genomen door Henk van der Weiden en Mieke Stegeman van stichting Bowie. (Foto: Jolien van Gaalen)

'Hier zijn we grandioos gelukkig mee'

door Jolien van Gaalen

WIERDEN - De Wereldwinkel heeft een cheque van 1000 euro uitgereikt aan de stichting Bowie. Dit is de opbrengst van de fairrukkelijke maaltijd op 16 oktober en de acties bij de IJzeren Pot, Crumz en bakkerij Meinders. "Dit was de eerste keer dat dit is georganiseerd", vertelt voorzitter Coba Rozema van de Wereldwinkel.

"Als bestuur zijn wij heel tevreden en complimenteren wij Ernine, Alice en Ingrid met het vele werk dat zij verzet hebben. In het Anker zijn meer dan 100 mensen aangeschoven voor het fairrukkelijke diner. De samenwerking met de lokale ondernemers en het lokale goede doel Bowie is ook goed verlopen. Daarnaast hebben we verdeling van voedsel op de kaart gezet." Het bedrag van 1000 euro is door het bestuur van de Wereldwinkel naar boven afgerond.

De cheque werd in ontvangst genomen door Henk van der Weiden en Mieke Stegeman van stichting Bowie. "We hebben genoten tijdens de fairrukkelijke maaltijd", zegt Van der Weiden. "Al met al is er een prachtig bedrag opgehaald, dat bestemd is voor de boodschappenmand. Hier zijn we grandioos gelukkig mee."

Meer berichten