Foto: Stichting De Welle

Bayzar Hagopian: al zestien jaar actief als vrijwilliger

WIERDEN - Stichting De Welle zet in deze krant regelmatig een vrijwilliger in het zonnetje. Deze keer: Bayzar Hagopian, een Wierdense met haar roots in Irak. Ze is zestien jaar actief geweest als vrijwilliger in het peuterspeelzaalwerk. Tegenwoordig is ze overblijfmoeder op de Mariaschool en het Galjoen.

Eén ochtend per week verricht ze allerlei hand- en spandiensten voor Stichting de Welle aan de G.H. Beensweg. Ze is altijd meer dan welkom.

Bayzar is getrouwd en heeft twee volwassenen dochters. De oudste studeert in Amsterdam, de jongste studeert in Enschede en woont nog thuis. Als hobby's vindt ze het leuk om te wandelen, zwemmen en fietsen.

Keukenprinses
"Maar bovenal is ze een ware keukenprinses," vertelt Roselien Slagers van De Welle. "Haar taarten en cupcakes zijn van een adembenemende schoonheid en vaak worden ze gebakken naar aanleiding van een feestelijke gebeurtenis zoals een doop of verjaardag. Die feestelijke gebeurtenis is terug te zien in het gebak. Het is wordt hoog tijd dat we eens een workshop gaan organiseren zodat ze haar kennis en kunst kan delen. Hier gaat u vast meer van horen."

Meer berichten