Een feestelijke boel bij het 25-jarige jubileum van Susan Bruinsma.
Een feestelijke boel bij het 25-jarige jubileum van Susan Bruinsma. (Foto: Rabobank Rijssen-Enter)

Rabobank Rijssen-Enter huldigt jubilaris

door de Rabobank

RIJSSEN/ENTER - Susan Bruinsma-Bruns, directeur Particulieren bij Rabobank Rijssen-Enter, vierde een jubileum naar aanleiding van haar 25-jarig dienstverband. Onlangs werd zij in het bijzijn van de Raad van Commissarissen gehuldigd door Evert Voortman, directievoorzitter van de bank die haar een 'kundig, bevlogen en enthousiast mensen-mens' noemde.

Bij Havezate de Oosterhof werd het jubileumfeest gevierd met familie, vrienden en collega's. Susan Bruinsma kreeg de zilveren jubileumspeld opgespeld en ontving een passend cadeau. Vervolgens keek zij zelf, in een indrukwekkende speech, terug op 25 jaar. Daarin stond zij stil bij het feit dat bankieren in 25 jaar tijd erg is veranderd. Maar ook keek ze met dankbaarheid terug op de kansen die er voor haar lagen in al die jaren en hoe ze zichzelf heeft kunnen ontwikkelen van kasbox medewerkster tot directielid.

Om het jubileum op haar geheel eigen wijze verder in te vullen, had Susan singer-songwriter Lisa-Nora uitgenodigd, die de avond een stijlvolle muzikale omlijsting gaf.

Meer berichten