Jolanda: 'Met een goed gevoel'

Foto: Jolanda

De afspraken om de vier muiters te plaatsen zijn gemaakt. Het is altijd spannend wie er komen, want ik heb alleen maar een stem bij de nieuwe aanstaande baasjes. Natuurlijk is het ook spannend voor de kittens. Voor hen hoop ik dat er een klik is en dat zij op eigen pootjes kunnen gaan staan.

Als een blok
Om 12.00 uur komen de eersten. Ze zijn met de trein gekomen en zijn een beetje zenuwachtig. Ik stel ze voor aan de kittens en vertel iets over hun karaktertje en hoe ze bij mij zijn gekomen. Daarna laat ik ze met een kop thee alleen bij de kittens want de kittens reageren dan toch anders en zijn meer gericht op mij. Na een tijdje word ik geroepen: ze kunnen niet kiezen. Flint heeft in dit geval al gekozen en is als een blok gevallen voor hen, maar ze vinden het zo zielig voor de rest omdat die dan in de KittenKeet blijven. Ik zeg dat ik meerdere afspraken heb staan voor kittenbezoek en dat het voor de andere drie vast ook wel goed zal komen. Dan zijn ze gerustgesteld en krijg ik een vragenlijst. Het belangrijkste is dat ik ook daar de tijd voor neem. Nadat de plaatsingsovereenkomsten zijn getekend, pak ik Flint om hem nog een knuffel te geven en zet hem in de reiskoffer. Met een goed gevoel zwaai ik hen uit.

Schakelaar moet om
De nieuwe afspraak komt eraan als ik de vorige nog sta uit te zwaaien. Ze heeft alle filmpjes en foto's tig keer bekeken samen met haar jongens. Samen hebben zij toen besloten graag voor Flint en Mex willen gaan. Flint heeft echter al een andere keus gemaakt. Nu moet dus de schakelaar om en dat lukt door Bonny. Bonny is druk samen met Mex aan het spelen met hun afspraak. Nog voordat de koffie op is is ze al verliefd op alle twee. Dat ging snel maar het zijn ook twee superleuke meiden. De meiden gaan op eigen pootjes staan in Goor.

Katzwijm
Vane heeft de hele tijd liggen slapen en had geen interesse de mensen die tot nu toe in de KittenKeet kwamen, tot de laatste date binnen kwam lopen. Vane werd wakker, sprong bij mevrouw op schoot en kon alleen nog maar naar haar staren. Hij viel echt in katzwijm, zo mooi om te zien. Hier was dus duidelijk een klik. Het gouden mandje van Vane staat in Holten.

Goed gevoel
Alle vier heb ik met een goed gevoel geplaatst. Zij krijgen stuk voor stuk een prachtplek. Weer heb ik gezien dat kittens zelf hun baasje uitzoeken en niet andersom. Het is zo leuk om te zien als er een mooie klik is. Mijn eerste gastkittens zijn op eigen pootjes gaan staan.

Ze waren helemaal klaar voor hun volgende avontuur. De eerste foto's, filmpjes en privéberichtje heb ik alweer gekregen van hun nieuwe avontuur. Mijn taak waar ik zo blij van wordt zit erop voor deze vier. Heb drie blije baasjes en vier gelukkige kittens. Dat is echt super!

Via mijn Facebookpagina Kittens Wierden kun je op de hoogte blijven.

Meer berichten